Tag Archives: Vídeos

En Yago ens parla del Slot

En Yago ens va fer un repàs per la història del Slot molt interessant i va compartir amb nosaltres la seva afició familiar. Super Yago!

En Pol ens parla dels esports

En Pol ens va fer una exposició oral molt interessant sobre els esports. Super Pol!

El Japó explicat per l’Unai

L’Unai ens va parlar del Japó i ens va encomanar les ganes d’anar-hi. Felicitats!

Els coales, exposició oral de la Naiara

La Naiara Trulla ha decidit fer la seva exposició oral sobre els coales. El seu interès per aquest mamífer ha estat arran dels incendis a Austràlia.

Disneyland París explicat per la Mireia

La Mireia ens va fer una exposició molt detallada de Disneyland París. Molt bé Mireia!

El Hoquei a ulls d’en Guiu

En Guiu amb la seva exposició ens va encomanar la seva passió pel Hoquei.

La Steffy ens parla de Netflix

La Steffy ha fet la seva exposició oral sobre Netflix. Ens ha parlat sobre què és Netflix, qui el va crear, quines són les seves quotes i ens mostra les icones per saber si una sèrie és recomanada per la nostra edat.

Descobreix el fantàstic món de l’espai de biblioteca

Aquest curs hem transformat la biblioteca. Fins ara era l’espai on emmagatzemàvem els llibres de l’escola; ara és un espai d’aprenentatge on els alumnes hi venen a desenvolupar la competència lingüística al màxim. A la biblioteca oferim activitats ben diverses, acompanyades de material motivador i especial. La passió pels llibres i la il·lusió per fer volar la imaginació es traspuen en les activitats dels infants.

Els orígens d’en Denis

La família d’en  Denis és de Kosovo i avui ens ha explicat moltes coses d’aquest país: on està, quina llengua parlen, tradicions…

Moltes gràcies Denis,  ens ha encantat la teva exposició oral!

L’Ayla i els gossos

L’Ayla ha fet la seva exposició oral dels gossos, ja que aquest animal forma part de la seva vida.

Ens ha explicat quan són cadells, perquè és un animal domèstic, la gran quantitat de races que existeixen i moltes curiositats sobre: la llengua, la vista, l’oïda, l’olfacte, els coixinets de les seves potes,…

L’Elma i la Simone Biles

L’Elma ens ha fet la seva exposició oral sobre la Simone Biles, una gimnasta artística. Ens ha explicat la vida d’aquesta noia, com va arribar a practicar la gimnàstica artística i quina és la seva especialitat. També ens ha parlat sobre els materials que es necessiten per desenvolupar aquest esport.

“Dreams & Nightmares” (English Day 2020)

Here you can watch the morning and afternoon shows, again. Enjoy them!

If you cannot play the videos, try it on Telegram here.

En Nacho i el canvi climàtic

En Nacho ens ha parlat sobre el canvi climàtic, una realitat que ens preocupa molt a tots i a totes!

Ha tractat diferents temàtiques: el canvi climàtic, l’efecte hivernacle, l’escalfament global i les conseqüències d’aquest canvi climàtic amb exemples molt propers que de ben segur tots coneixem.

L’Univers explicat per en Raúl

En Raúl ens ha explicat la creació de l’Univers i ha sigut fantàstic. Un gran expert!

En Nil i l’Snowboard

En Nil ens endinsa en el món del surf de neu tot explicant l’inici d’aquest esport, l’equipació que necessitem i de totes les modalitats de competicions que existeixen quines són les que més li agraden a ell. Fins i tot, ens anima a provar aquest esport!