Tag Archives: Vídeos

L’exposició oral d’en Guillem

En Guillem va fer-nos una exposició oral molt saborosa… tot i que no sabem si del tot saludable 😉

Va ser molt interessant sentir la història dels McDonalds, de com es va convertir un petit restaurant d’hamburgueses en una franquícia mundial, amb un màrqueting cuidat i amb tota una estratègia comercial ben calculada.

Quants detalls i que ben explicats, Guillem! Enhorabona!

Participem a la jornada “Ràdio, escola i comunitat”

Ahir dimecres 24 de febrer va tenir lloc a Granollers, a la fàbrica Roca Umbert, la jornada “Ràdio, Escola i Comunitat”, organitzada pel Departament d’Educació i el CAC, amb la dinamització de Comsoc, i la col·laboració de Ràdio Granollers, el Mercat de l’Audiovisual de Catalunya i Ràdios Escolars en Xarxa (REX), de la qual forma part la nostra escola, amb Ràdio Mogent.

Ens van convidar a realitzar el programa de ràdio que va obrir la jornada, i els encarregats de dur-lo a terme van ser alguns dels alumnes de 6è, que es van estar preparant dies abans.

L’exposició oral de la Carla

La Carla de sisè A ha estat la protagonista de la setmana i ens ha fet una exposició oral molt original sobre els anys 80.

Ens ha explicat fets molt importants i curiosos sobre aquesta dècada, com la música més característica, la vestimenta que es portava, quina tecnologia hi havia… Ella ens ha sorprès portant vestimenta i complements típics d’aquells anys, i hem acabat l’exposició escoltant i cantant algunes cançons pròpies dels vuitanta. Ha estat molt divertit!

En Marc i el Minecraft

A en Marc li agraden molt els videojocs. Ara està començant a conèixer el Minecraft i ens ha explicat com s’hi juga, alguna estratègia, personatges…

Ens ha agradat molt i ens ho hem passat d’allò més bé. Gràcies, Marc!

En Yago ens parla dels cotxes de luxe

A qui no li agraden els cotxes de luxe? A en Yago li encanten i per això ha fet la seva exposició sobre aquest tema. Ens ha explicat moltes curiositats sobre aquests cotxes i el que més ens ha sobtat són els preus de milions i milions d’euros que tenen.

L’Oscar ens explica l’univers de Matrix

A l’Oscar li encanta el món de Matrix, i és per això que va decidir parlar-nos d’aquestes pel·lícules. Matrix va marcar un abans i un després a les pel·lícules de ciència-ficció, sobretot gràcies als seus efectes especials. Mireu aquesta fantàstica exposició oral per conèixer millor els personatges d’aquesta saga, el seu argument i moltes curiositats més.

L’Àlvaro de 2n-3r E ens parla del futbol

L’Àlvaro de la classe dels conills ens ha parlat del Futbol Club Barcelona, ens ha explicat alguna anècdota que ens ha fet riure molt. Sabeu perquè als seguidors del Futbol Club Barcelona els hi diuen Culers? Doncs mireu l’exposició i ho descobrireu. Felicitats Àlvaro, ho has fet molt bé.

La Ione de 2n-3r E ens parla dels gats

La Ione, de la classe dels conills, ens ha parlat dels gats, és una experta, en sap moltes coses, diu que li agraden molt, que s’ho passa molt bé quan va a casa dels avis i pot jugar amb els gats. Felicitats Ione, ho has fet molt bé.

En Lucas de 2n-3r E ens parla dels llops

En Lucas, de la classe dels conills, ens ha parlat dels llops, en sap molt i ens ha explicat coses molt interessants. Felicitats Lucas, ho has fet genial.

La Ivet ens parla de les Mòmies

La Ivet ens va fer una exposició oral de les Mòmies espectacular. Vam aprendre moltes coses!

En Biel ens parla de les esponges de mar

En Biel ens ha fet una exposició molt completa sobre les esponges de mar, hem aprés moltes coses noves. Molt bé Biel!

En Bruno ens parla dels Bombers

En Bruno ens va fer una exposició oral sobre Els Bombers molt interessant. Moltes gràcies Bruno!

L’exposició oral de l’Adrián

Fa uns dies l’Adrián va ser l’estrella de la setmana a 6è C i ens va presentar les seves pel·lícules i sèries preferides.

Ens va fer un llistat de les que per ell són les millors sèries, les més famoses, i les que han aconseguit guanyar més diners. I el mateix amb les pel·lícules. També ens va parlar dels “remakes” i quins són els millors i pitjors “remakes” per ell.

Bona feina Adrián!

L’exposició oral de la Naike

I ja tenim la primera estrella de la setmana de 6è C d’aquest 2021: la Naike. Ens va parlar de Disney!

Vam conèixer la història d’aquesta productora de cinema: les primeres pel·lícules, els primers personatges de dibuixos animats… També ens va presentar Mickey Mouse, les princeses de Disney i els personatges dolents de les seves històries.

Moltes gràcies per explicar-ho tan bé, Naike!

En Pau ens parla dels egipcis

A en Pau li agrada molt el tema del món egipci i ens ho ha demostrat a la seva exposició oral. Ens ha explicat moltes coses de la vida dels egipcis, com vivien, a què jugaven, quins eren els seus deus, els reis més importants, les piràmides, les mòmies… Ha estat una exposició molt interessant i hem après moltes coses sobre aquesta civilització antiga.