Tag Archives: Vídeos

L’exposició oral de la Maia

La Maia va ser, fa uns dies, l’estrella de la setmana de 6è C, i ens va endinsar al món del YouTube.

Vam descobrir qui va tenir la idea de crear un portal de vídeos, i ens va repassar quins són els canals amb més seguidors, d’aquí i de l’estranger. Ara també sabem que, quan s’arriba a diferents fites de nombre de seguidors en un canal, se li atorga un premi en forma de placa: com més seguidors més espectacular és! Però ja sabem que el més important és la qualitat, i no la quantitat, oi?

Molt interessant, Maia!

L’exposició oral de l’Adolfo

Fa uns dies l’Adolfo va ser l’estrella de la setmana i va voler parlar-nos de la pesca.

És una activitat que li agrada molt, i es nota quan ens parla dels tipus de pesca, de l’esquer, dels hams que es fan servir… També ens va dur la seva canya perquè la poguéssim veure.

Va ser molt interessant!

Castanyada 2020

Arriba la Castanyada, i enguany no podem celebrar-la d’una altra manera que en format virtual.

Ens encanta esmorzar castanyes i panellets, que ens visitin les castanyeres, rebre cada any totes les famílies al pati de l’escola per veure les danses de petits i grans… Però aquest any toca posar-nos dins de les pantalles, com ja és habitual últimament, i la forma canvia, però el fons el mantenim! Amb l’avantatge que en podrem gaudir siguem on siguem, a l’escola, a casa, a la feina… i tots alhora!

La Clara ens parla del patinatge artístic sobre gel

La Clara durant el Confinament es va preparar una exposició oral sobre el patinatge artístic sobre gel, n’és tota una experta! Felicitats Clara, ho has fet molt bé!

La Nora ens parla del cicle de l’aigua

La Nora durant el confinament es va preparar una exposició oral molt interessant sobre el cicle de l’aigua. Mireu, mireu que bé que ho fa!

La Ivet ens parla dels astronautes

Durant el confinament la Ivet s’ha fet tota una experta sobre els astronautes, mireu,mireu…

L’Abril ens parla dels Gossos Bretons.

L’Abril va compartir amb nosaltres una de les seves passions, els Gossos Bretons. Molt bé Abril!

En Bruno ens presenta la Mini BMX

En Bruno durant el confinament es va preparar una super exposició oral d’una de les seves passions: la bicicleta Mini BMX. Ho has fet genial Bruno! Felicitats!

L’Arnau ens parla sobre la bicicleta

A l’Arnau Martínez li agrada molt sortir a passejar amb la seva família sobretot, quan fan excursions en bicicleta, per això, a la seva exposició oral ens parla sobre aquest vehicle i en sap moltes coses.

La Daniela i el Pingüí emperador

A les acaballes del curs i amb la calor que fa, m’ha arribat una exposició oral sobre uns animals molt bonics i graciosos que viuen sobre el gel, en grans colònies, neixen de…

Nois, noies si voleu saber més coses sobre el pingüí emperador, entreu i mireu atentament l’exposició de la Daniela perquè, ens explica moltes coses interessants sobre aquests animals. Animeu-vos!

La Maria i el Bosc

El bosc és un entorn viu on les herbes, les plantes i els animals viuen en estreta relació. Així comença la Maria Pont la seva exposició oral sobre el bosc.
Si estàs interessat a saber coses com ara: tipus de bosc que hi ha, què li passa al bosc a cada estació de l’any, les selves més boniques del món, els boscos de Catalunya, com és el bosc de La Roca, quins són els perills del bosc… Aquesta és la teva exposició oral. Ja veuràs que n’és d’interessant.

La Cèlia i els gelats

L’exposició de la Cèlia és molt adient pel temps que estem. A l’estiu i amb la calor que està fent aquests dies, a qui no li agrada menjar-se un deliciós gelat? A continuació podreu veure l’exposició oral de la Cèlia, on ens explica moltes curiositats i consells sobre els gelats i el que és més important, com es fa un gelat de plàtan i un granissat.

Animeu-vos perquè és una exposició, si més no, molt refrescant.

Les últimes exposicions orals de 4t

Encara que aquest curs hagi acabat d’una manera diferent de la que estem acostumats, els i les alumnes de 4t han mantingut un bon ritme i no han deixat de fer les seves exposicions orals, això sí, des de casa! Doncs aquí podeu veure les últimes exposicions orals del curs!

La primera és la Valentina, que ens ha explicat moltes coses de les “Youtubers” i a més n’és tota una experta!

Comiat dels nois i noies de 6è

Demà els nois i noies de 6è s’acomiaden de l’escola. Ha estat un curs excepcional, i el comiat també té un regust estrany.

Serem a l’escola per dir-los adéu amb el cor encongit però un somriure als llavis: s’han fet grans.

Podreu seguir dos moments del dia a través del YouTube, el Facebook, el Twitter o l’Instagram de l’escola:

Exposició oral de l’Anna

L’Anna ens ha fet una exposició oral molt completa i penso que molt emocional. Com a dona em sento realment orgullosa d’escoltar aquesta exposició on es reflecteixen veritats que ens faran sentir orgull, somriure, esgarrifança, i d’altres emocions que quedaran en la consciència de cadascú.