Tag Archives: Vídeos

Exposició d’en Gabriel

En Gabriel ens ha fet la seva exposició de les àligues de cap blanc, una au rapinyaire que viu prop de rius, llacs i mars, sobre tot a Estats Units. Ens ha mostrat amb una corda de més de dos metres l’envergadura de l’animal i tots i totes ens ha sorprès que fos tan llarga. Ha estat una exposició molt interessant.

Exposició de la Berta

Coneixeu les costums dels hàmsters? Sabeu què mengen? La Berta ens va portar al “Chocolate” a classe, el seu hàmster, i ens va explicar moltes curiositats sobre aquest animal. Companyes i companys van estar observant al “Chocolate” durant tota la tarda.

Exposicions orals 4t A (segon trimestre)

Pol Garrido Perarnau
En Pol ens ha fet viatjar fins al continent Americà. Hem descobert el país de Xile. La seva situació costums, menjars i cultura. Ens ha agradat poder descobrir aquest país!

Guiu Reyes
En Guiu ens ha explicat la importància de l’esport femení,  quin esport és més practicat per dones que per homes… i a més a més hem pogut conèixer a la Montse Martínez. 

Joel Planas
En Joel ens ha fet recorre per la història dels videojocs. Com ha canviat tant ràpid aquest món? Si voleu veure-ho mireu el vídeo! 

Alejandro Deza
L’Alejandro ens ha explicat què són els pulmons i la seva importància.  També ens ha explicat les sis diferents malalties associades als pulmons.  Molts de nosaltres en algun moment de la vida ho hem patit. Molt interessant de saber-ho! 

Berta Reyes
La Berta ens ha fet tota una demostració de tot el que sap del patinatge. Inclús hem pogut veure com patina ella! Mireu el vídeo i la podreu veure! 

Víctor Rodríguez
En Victor ens ha explicat què són les abelles i la importància que tenen en el nostre planeta. Escolteu-lo i quan veieu una abella no la mateu, les necessitem! 

Marçal Abad
Com es nota que en Marçal li agraden els cotxes. Ens ha explicat tots els cotxes clàssics i l’evolució que han anat tenint!  us agraden els cotxes? Doncs si és així mireu l’exposició. 

Leire Carrillo
La Leire ens ha exposat els ossos panda. Són uns animals molt dolços i molt interessants. Hem après moltes coses d’aquest animal. 

Clara González
La Clara també ens ha fet l’exposició oral sobre un animal però aquest cop era sobre les Ninfes. La Clara en té dues a casa i si voleu escoltar quin so fan.. ho trobareu al vídeo! 

Inés Rivera 
La Inés ens ha explicat tot el que sap sobre els cangurs! Els cangurs són animals que sempre ens creen molta simpatia. Però vosaltres sabieu que hi havia un cangur que és deia Roger? Era un cangur molt forçut! 

Nora Carvajal
Avui la Nora ens ha fet saliva molt! Ens ha explicat el món de la xocolata! Hi ha molts tipus de xocolata. Ens ha explicat les diferències i les característiques. 

Adrià Molero
L’Adrià ens ha explicat qui és la Greta, quines característiques té i pel que lluita conjuntament amb la seva família. Però a més a més, ens ha mostrat fotografies del concert que van  que es deia la Greta i els trihumans.

Per veure les exposicions orals heu d’accedir a l’espai privat per a famílies, identificant-vos amb l’usuari i la contrasenya de l’escola (@families.mogent.cat).

Marc presenta el tema de les estrelles

Aquest dijous, en Marc ha fet la seva exposició oral. Ha escollit el tema de les estrelles i ha explicat moltes coses interessants: com es formen les estrelles, tipus d’estrelles, les constel·lacions… Moltes gràcies, Marc perquè la teva exposició ha estat molt instructiva i hem après moltes coses.

La Leire ens parla sobre el Sol

Aquesta setmana la Leire ha fet la seva exposició oral i ens ha explicat moltes curiositats sobre el Sol. Què és, la seva composició, estructura, com es va formar… són algunes de les coses que ens ha detallat i sobretot ens ha contat el motiu pel qual, el sol és molt important pels éssers vius del nostre planeta.

L’exposició oral d’en Joan

Alguna vegada us heu preguntat què és el Titani? Doncs en Joan sí!

En Joan ha volgut investigar i buscar informació sobre aquest material tan especial. Si voleu saber d’on surt, què podem fer amb ell, quines propietats té… Escolteu a l’expert!

L’exposició oral de l’Arnau

L’Arnau ens ha explicat moltes coses dels taurons. És un animal que fa molta por, però també és misteriós i especial.

Mireu quantes coses interessants ens diu l’Arnau sobre aquest animal fascinant.

L’exposició oral de l’Alexandra

Pocs dies després d’aprendre moltes coses sobre el sistema solar, l’Alexandra ens va sorprendre amb la seva exposició sobre la Lluna.

Ens va explicar per què és important que la Terra tingui una Lluna, com es mou, per què no la veiem sempre… Va ser una exposició molt interessant i ben preparada.

L’exposició oral de la Martina

Sabeu alguna cosa sobre els cavallets de mar? Segur que us sorprenen tant com a nosaltres. És l’animal preferit de la Martina i ens ha volgut explicar moltes curiositats sobre aquest animal tan màgic.

L’exposició oral de la Júlia

La Júlia i tota la seva família son uns aficionats a jugar a Handbol. Sembla un esport molt conegut, sobretot al nostre poble, però la Júlia ens ha explicat molt clarament les normes, l’organització del joc i dels jugadors, una mica d’història…

L’exposició oral de la Martina

La Martina ens ha sorprès amb una gran exposició sobre el sistema solar. Hi ha tantes coses a dir i tan interessants que no era una feina fàcil.

Us convidem a veure-la perquè us deixarà amb la boca oberta. Dona tota la informació necessària per entendre el funcionament del sistema solar i dels astres que en formen part.

L’exposició de la Isona

La Isona ens ha parlat d’un tema que coneix prou bé, el circ! Ens ha explicat quines parts té, les persones que hi treballen, on viuen… Però sabíeu que Joan Miró, Alexander Calder i Pablo Picasso van fer obres relacionades amb el circ?

Exposició de l’Adam

L’Adam ens ha parlat del futbol a la seva exposició oral. Ell juga a un equip de la Roca de lateral dret i en sap molt. Tots i totes hem gaudit amb la seva explicació.

Exposició Mariona

Quan van aparèixer els primers humans? Quan es van trobar els primers fòssils? Qui era Darwin? Tot això i més ho sap la Mariona. Si la veieu li podeu preguntar! Una exposició molt interessant en la que tots i totes vam estar molt atents i vam fer moltes preguntes.

Exposició del Jordi

Quant sabeu sobre videojocs? En Jordi ho sap tot! Quan es van inventar, qui va ser, els primers videojocs, les primeres consoles, i la seva evolució! Tot molt interessant, els companys i les companyes estaven molt atents. A més a més en Jordi ha fet i portar una màquina ARCADE que sembla de veritat, mireu la foto.