Rutines d’exercicis per avis i àvies: ODS 3

Els nens i nenes de cinquè hem estat treballant l’ODS 3 “Salut i benestar” i ens hem centrat en la gent gran. Ens hem convertit en entrenadors, però primer hem hagut de conèixer en profunditat el funcionament dels aparells del cos que formen part de les funcions de relació i de nutrició, amb l’objectiu de fer una feina de qualitat. També hem hagut d’aprendre els ossos i els músculs del nostre cos.

Un cop fet aquest procés d’aprenentatge, des d’educació física hem estat treballant, escalfaments i estiraments i un altre dia vam anar al parc fluvial per dissenyar exercicis de força i coordinació utilitzant l’estructura d’activitat física que hi ha instal·lada al parc.

El 18 de juny, vam anar al centre cultural i ens vam trobar amb els avis i àvies que fan Taitxí, per explicar-los el nostre treball i entregar-los uns tríptics on queden reflectides les rutines d’exercicis organitzades en escalfaments, força i coordinació i estiraments. També vam presentar i entregar els tríptics a les persones que passejaven pel poble, a l’Ajuntament, l’ABS i el CEM.

Esperem que sigui una feina aprofitable i que els avis i àvies s’animin a seguir les nostres propostes.