L’escola a casa

Per tal d’apropar una mica l’escola a casa, hem preparat aquest portal on podeu accedir als materials i tasques que va preparant l’equip docent del Mogent.

Educació Infantil: P3, P4 i P5

Les mestres de P3, P4 i P5 es van posant en contacte amb les famílies per diferents vies, sigui per correu electrònic, telèfon o videconferència, per fer un seguiment dels alumnes i mantenir el vincle emocional amb tot el grup, alhora que proposen activitats a les famílies i els faciliten recursos audiovisuals. Podeu accedir als materials de les activitats que van proposant aquí:

Les classes dels Trols, les Tortuges, els Diables, els Cavallers, els Gegants i els Lleons

     Tasques P3     Tasques P4     Tasques P5

Podeu posar-vos en contacte amb les mestres per correu electrònic.

1r, 2n i 3r de primària

Pel que fa a 1r, 2n i 3r de primària, teniu l’accés a les tasques que proposen les mestres setmanalment, i també hem preparat una bústia d’entregues on podreu lliurar les feines que us indiquin sense haver d’utilitzar el correu electrònic ni cap servei amb registre previ. Arrossegueu els documents al web, i queden enviats. Recordeu sobretot d’identificar els documents posant el nom i cognoms de l’alumne com a nom del fitxer (per exemple JohnBrown.doc o AntoniaFont.jpg) o dins el contingut del document, foto, etc.

La classe del Correfoc i la classe dels Dracs

     Tasques 1r     Entregues 1r

La classe dels Científics i la classe dels Petards

     Tasques 2n     Entregues 2n

La classe de París i la classe dels Ratpenats

     Tasques 3r     Entregues 3r

Podeu posar-vos en contacte amb les mestres per correu electrònic.

4t, 5è i 6è de primària

Els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària ja disposen d’usuari@mogent.cat i per tant poden accedir als diferents serveis al núvol de “El Meu Mogent.cat”. Com ja fan habitualment, segueixen en contacte amb les mestres i fent un seguiment de les tasques i activitats a través del Classroom.

Podeu posar-vos en contacte amb les mestres per correu electrònic.


Contacte amb les mestres

Voleu que us respongui? *

Els camps marcats amb * són obligatoris.