Decàleg d’estalvi d’aigua

Els alumnes de 3r hem treballat una situació d’aprenentatge en què havíem de respondre dues preguntes: “Com arriba l’aigua a casa?” i “Com en podem fer un bon ús?“.

Per poder respondre a les preguntes hem dut a terme diferents experiments per a poder entendre millor el procés del cicle de l’aigua i hem buscat informació a diferents llibres i vídeos. També vam fer una sortida per a complementar tot el que hem après a l’aula on ens van explicar com es potabilitza l’aigua que arriba a casa. 

Amb tot això vam prendre més consciència de la importància de l’aigua i que havíem de ser més responsables en l’ús d’aquesta i, sobretot ara que estem en sequera. Per tant, vam elaborar un decàleg d’estalvi d’aigua de manera individual. Després vam voler fer difusió del nostre decàleg amb tothom i en vam elaborar un de conjunt de manera audiovisual que us el deixem a continuació perquè el pugueu veure: