Revista Petit Mogent núm. 20

Arriba el resum de tot un curs en format de revista, la nostra gran revista escolar: el Petit Mogent. Hi recollim un munt de vivències i aventures que tenen lloc durant els nou mesos que els nostres estimats alumnes omplen, no només les aules, sinó també els nostres cors. A continuació la podeu fullejar digitalment, però des del passat 20 de juny totes les famílies ja la teniu en format paper.

Esperem que us faci companyia durant aquest estiu, i que pugueu endinsar-vos en el dia a dia del curs escolar que acabem de tancar. Recordeu també que podeu accedir a l’hemeroteca per baixar les revistes d’aquest i altres cursos.

La revista està realitzada íntegrament amb programari lliure (Scribus i GIMP) i es distribueix sota una llicència Creative Commons BY-NC-ND.

Llicència de Creative Commons

La revista Petit Mogent de l’Escola Mogent està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons