Ràdio Mogent

Ràdio Mogent és un projecte comunicatiu transversal de l’Escola Mogent que ha esdevingut una ambiciosa eina de vertebració de la comunitat educativa alhora que fomenta les capacitats expressives i comunicatives amb la participació de tots els qui formem part de l’escola.

Amb els limitats recursos tècnics dels que disposa una escola, aconseguim emetre durant les 24 hores del dia a través d’internet. Podeu escoltar-nos aquí mateix:

Si el reproductor superior no funciona, feu clic aquí, o per escoltar l’emissió en directe des del vostre ordinador sense tenir el navegador obert, podeu feu clic al nom del programa de música que utilitzeu habitualment:

Winamp, Windows Media Player, VideoLAN (VLC), Real Player, iTunes.

Podeu consultar totes les notícies relacionades amb el projecte de Ràdio Mogent aquí:

Mostra les notícies del projecte de ràdio

infoMogent

El curs 2017-2018 s’estrena el programa infoMogent, un mini-magazine que emetem en rigorós directe (i no és broma!) els divendres, a l’hora del pati, entre les 11.20h i les 11.30h. El realitzen alumnes de tota l’escola, des de P3 fins a 6è, amb la coordinació dels delegats de comunicació. Podeu escoltar-lo el mateix divendres en directe, o a les reemissions que es fan cada dia a les 16.30h i els caps de setmana, cada hora, després de la connexió amb el butlletí de Catalunya Informació.

Podeu baixar l’últim infoMogent fent clic en aquest botó.
Per escoltar les edicions anteriors, podeu recuperar-les aquí:
Arxiu de programes infoMogent

 

Durant l’horari escolar la ràdio sona en directe per la megafonia de l’escola a les hores d’entrada i sortida de les aules. La programació inclou, a més d’una selecció musical, les càpsules que produeixen els alumnes de 4t, i a les sessions de ràdio: des de fabuloses històries de creació pròpia fins a petites cròniques dels esdeveniments que passen a l’escola, així com també mini reportatges i poesia.

 

Ràdio a la carta:

Per escoltar els continguts ja emesos (i de cursos anteriors), sense esperar la seva redifusió, podeu trobar-los al nostre perfil de Mixcloud.


 

Peticions musicals
Si teniu ganes de sentir una cançó en especial a Ràdio Mogent, ompliu aquest formulari!
Assegureu-vos d'escriure bé el nom de l'artista i el de la cançó. Si no, no la trobarem!

 

© Escola Mogent, en antena des del 2013.
Sense cap dret reservat