Ràdio Mogent

Si per algun motiu el reproductor no funciona, feu clic aquí, o en algun dels següents enllaços: WinampWindows Media PlayerVideoLAN (VLC)Real PlayeriTunes.

Ràdio Mogent és un projecte de l’Escola Mogent que ha esdevingut un dels eixos de la comunitat educativa, ja que, a més de fomentar les capacitats expressives i comunicatives dels alumnes, també funciona com a mitjà de comunicació, amb la participació de tots els qui formem part de l’escola.

Des del 2013, amb els limitats recursos tècnics dels quals disposa una escola, Ràdio Mogent emet durant les 24 hores del dia a través d’internet.

A més de poder escoltar-nos a través del reproductor integrat en aquesta pàgina, durant l’horari escolar la ràdio sona en directe per la megafonia de l’escola a les hores d’entrada i sortida de les aules. La programació inclou, a més d’una selecció musical, les càpsules que produeixen els alumnes de 3r, 4t, 5è i  a les sessions de ràdio: des de fabuloses històries de creació pròpia fins a petites cròniques dels esdeveniments que passen a l’escola, així com petits reportatges i poesia.

Sense embuts“, el nostre programa setmanal en directe!

Cada divendres, els alumnes de 1r a 6è que han estat escollits delegats de comunicació, realitzen un programa en directe, a l’hora del pati, amb actualitat i informació, però també música, llengua i diversió. I tot això tal com raja, sense pèls a la llengua, ras i curt… sense embuts!

Els delegats de comunicació del curs 2023-2024.

Els podreu sentir cada divendres a les 10.50 h, en directe, a les repeticions de cada tarda en sortir de l’escola, i ara també a la carta, a la vostra plataforma de pòdcasts. Subscriviu-vos-hi i no us en perdreu cap episodi:


L’origen del “Sense embuts”: l’infoMogent

El curs 2017-2018 s’estrenava el programa infoMogent, un mini-magazine que emetíem en rigorós directe els divendres, a l’hora del pati, entre les 11.20h i les 11.30h. El realitzaven alumnes de tota l’escola, des de P3 fins a 6è, amb la coordinació dels delegats de comunicació.

Podeu consultar l’arxiu de programes de l’infoMogent aquí.

Arxiu de programes:

Podeu escoltar els programes emesos durant aquest curs i els cursos anteriors a l’arxiu de programes:

Per escoltar els continguts emesos entre el 2014 i el 2020 podeu adreçar-vos al nostre perfil de Mixcloud.Projectes singulars, projectes d’escola