Ràdio Mogent

Ràdio Mogent és un projecte comunicatiu transversal de l’Escola Mogent que ha esdevingut una ambiciosa eina de vertebració de la comunitat educativa alhora que fomenta les capacitats expressives i comunicatives amb la participació de tots els qui formem part de l’escola.

Amb els limitats recursos tècnics dels que disposa una escola, aconseguim emetre durant les 24 hores del dia a través d’internet. Podeu escoltar-nos aquí mateix:

Si el reproductor superior no funciona, feu clic aquí, o per escoltar l’emissió en directe des del vostre ordinador sense tenir el navegador obert, podeu feu clic al nom del programa de música que utilitzeu habitualment: WinampWindows Media PlayerVideoLAN (VLC)Real PlayeriTunes.


Ràdio a la carta:

Per escoltar els continguts ja emesos (i de cursos anteriors), sense esperar la seva redifusió, podeu trobar-los al nostre perfil de Mixcloud.


infoMogent

El curs 2017-2018 s’estrena el programa infoMogent, un mini-magazine que emetem en rigorós directe (i no és broma!) els divendres, a l’hora del pati, entre les 11.20h i les 11.30h. El realitzen alumnes de tota l’escola, des de P3 fins a 6è, amb la coordinació dels delegats de comunicació. Podeu escoltar-lo el mateix divendres en directe, o a les reemissions que es fan cada dia a les 16.30h i els caps de setmana, cada hora, després de la connexió amb el butlletí de Catalunya Informació.

Podeu baixar l’últim infoMogent fent clic aquí.
Per escoltar les edicions anteriors, podeu recuperar-les aquí:
Arxiu de programes infoMogent

Durant l’horari escolar la ràdio sona en directe per la megafonia de l’escola a les hores d’entrada i sortida de les aules. La programació inclou, a més d’una selecció musical, les càpsules que produeixen els alumnes de 4t, 5è i  a les sessions de ràdio: des de fabuloses històries de creació pròpia fins a petites cròniques dels esdeveniments que passen a l’escola, així com també mini reportatges i poesia.


Projectes singulars, projectes d’escola