Ràdio Mogent

 

Ràdio Mogent és un projecte comunicatiu transversal de l’Escola Mogent que ha esdevingut una ambiciosa eina de vertebració de la comunitat educativa alhora que fomenta les capacitats expressives i comunicatives amb la participació de tots els qui formem part de l’escola.

Amb els limitats recursos tècnics dels que disposa una escola, aconseguim emetre durant les 24 hores del dia a través d’internet. Podeu escoltar-nos aquí mateix:

Si el reproductor superior no funciona, o per escoltar l’emissió en directe des del vostre ordinador sense tenir el navegador obert, podeu feu clic al nom del programa de música que utilitzeu habitualment:

Winamp, Windows Media Player, VideoLAN (VLC), Real Player, iTunes.

Què està sonant ara?

Manel - Els guapos són els raros

2 oients connectats

infoMogent

El curs 2017-2018 s’estrena el programa infoMogent, un mini-magazine que emetem en rigorós directe (i no és broma!) els divendres, a l’hora del pati, entre les 11.20h i les 11.30h. El realitzen alumnes de tota l’escola, des de P3 fins a 6è, amb la coordinació dels delegats de comunicació. Podeu escoltar-lo el mateix divendres en directe, o a les reemissions que es fan cada dia a les 16.30h i els caps de setmana, cada hora, després de la connexió amb el butlletí de Catalunya Informació.

Podeu baixar l’últim infoMogent fent clic en aquest botó.
Per escoltar les edicions anteriors, podeu recuperar-les aquí:
Arxiu de programes infoMogent

 

Durant l’horari escolar la ràdio sona en directe per la megafonia de l’escola a les hores d’entrada i sortida de les aules. Durant aquest horari la programació és bàsicament musical, combinant algunes càpsules produïdes pels alumnes de 3r i 4t: des de recomanacions literàries fins a recitats de poemes, així com també contes i enigmes.

A partir de dos quarts de 5 és quan comença el gruix de programació pròpia, amb tot tipus de programes temàtics i magazines, escrits, realitzats i produïts pels alumnes de i .

Els caps de setmana la producció pròpia omple matins i tardes, amb repeticions de tots els programes i càpsules.

 

Ràdio a la carta:

Per escoltar els programes a la carta, sense esperar la seva emissió, podeu trobar-los a Mixcloud, fent clic a l’enllaç: http://www.mixcloud.com/escolamogent

programacio-radio


 

Peticions musicals
Si teniu ganes de sentir una cançó en especial a Ràdio Mogent, ompliu aquest formulari!
Assegureu-vos d'escriure bé el nom de l'artista i el de la cançó. Si no, no la trobarem!

 

© Escola Mogent, en antena des del 2013.
Sense cap dret reservat