Articles de Tallers

Preparant les disfresses!

Als tallers que hem fet dilluns, dimarts i dimecres a la tarda, hem estat treballant de valent!

Els nens de P3 fins a 6è han estat col·laborant per elaborar-se les seves pròpies disfresses per la rua d’aquest divendres!

La rua del Mogent

Divendres passat totes les comparses del Mogent van sortir de l’escola a desfilar pels carrers de la Roca i lluir les seves disfresses, que seguien l’eix temàtic d’enguany, centrat en la fotografia. Fotògrafs subaquàtics, paparazzis, grups fent-se selfies, turistes, fotoperiodistes de mitjans internacionals, gent de safari, skaters amb GoPro, …

A continuació podeu veure’n una selecció de fotos.

Carnestoltes 2015: La festa d’aniversari!

Doncs ja ha passat per l’Escola Mogent, un any més, el Carnestoltes!

I aquest any, el rei Carnestoltes també ha volgut celebrar, amb tots nosaltres, els 10 anys de l’escola. És per això que a més de les consignes que ens va encomanar (podeu veure’n un recull en vídeo a continuació), va encarregar-nos una rua de “festa d’aniversari” en la que anéssim tots vestits de gala!

Fem panellets!

Ahir tots els alumnes de l’escola van estar fent panellets i galetes per l’esmorzar de castanyada!

Els grans de 6è van estar ajudant als petits de P3 a 3r. Us deixem amb un recull de fotografies del Mogent convertit en un obrador!

Taller de matemàtiques per a famílies

El passat dimarts 18 de març vam realitzar el II taller de matemàtiques adreçat a les famílies, per tal d’acostar-los la metodologia d’aquesta àrea.

Valorem molt positivament la implicació i la participació dels pares en aquest taller. Us deixem amb una mostra de l’experiència.

Carnestoltes 2014

El dia 28 de febrer vam fer una gran cercavila gegantera! Els nens i nenes del Mogent es van convertir durant unes hores en gegants d’arreu que es van trobar per celebrar els 25 anys de l’Odó i l’Emma.

Va ser una jornada festiva i plena de color. Us convidem a veure’n un tastet! …i és que al Mogent…

SOM GRANS, SOM GEGANTS!

Preparant-nos per en Carnestoltes!

A l’escola ens estem preparant per rebre el Rei Carnestoltes i per seguir-lo durant la rua que tindrà lloc el proper divendres 28 de febrer! Ens hem organitzat per tallers, amb nens i nenes de P3 fins a 6è, cada grup preparant la seva disfressa, que enguany serà dels diferents gegants de les colles geganteres que vindran a La Roca per celebrar els 25 anys dels Gegants de La Roca.

Mireu, en el vídeo que trobareu a continuació, com ens organitzem!