Carnaval 2019: La rua saludable del Mogent

El passat divendres 1 de març vam celebrar el Carnaval a l’escola, tot sortint de rua pel poble, com cada any.

Entre la gent i les parades del mercat vam poder veure un munt de fruites i verdures que desfilaven tot difonent els avantatges d’una dieta saludable i uns hàbits sostenibles. I és que, com no podia ser d’una altra manera, les disfresses que van elaborar els alumnes en els tallers internivells van inspirar-se en l’eix vertebrador del curs: «Ens cuidem».

Vam veure pèsols, magranes, albergínies, calçots, pastanagues, plàtans, tomàquets, síndries, llimones, maduixes, raïm, pinyes… i els pagesos que les cultivaven! Tots plegats van acabar ballant el «Superesmorza» al pati de l’escola. (Gràcies a la mare de la Mireia de 5è B podeu veure el vídeo del ball aquí).

A continuació podeu veure un bon recull d’imatges. Agraïm a les famílies l’aportació de fotos que hem sumat a la galeria.