Carnestoltes 2015: La festa d’aniversari!

Doncs ja ha passat per l’Escola Mogent, un any més, el Carnestoltes!

I aquest any, el rei Carnestoltes també ha volgut celebrar, amb tots nosaltres, els 10 anys de l’escola. És per això que a més de les consignes que ens va encomanar (podeu veure’n un recull en vídeo a continuació), va encarregar-nos una rua de “festa d’aniversari” en la que anéssim tots vestits de gala!

Així que divendres vam sortir a desfilar amb les nostres disfresses creades als tallers que vam fer fa uns dies. Primer vam pujar a l’escenari del pati perquè mares, pares, àvies i avis puguessin fer-nos fotos ben xules, i després vam fer una rua pels volts de l’escola.

Va ser molt divertit! A continuació teniu un recull de fotos dels tallers i de la rua, i els vídeos de les diferents #ConsignesCarnestoltes2015 que vam anar penjant a les xarxes socials durant la setmana passada.

 

 

 


Response code is 404
Response code is 404
Response code is 404
Response code is 404