Els alumnes de 4t tenim correu electrònic

Els professors a principis de novembre, a l’escola ens van donar accés al correu electrònic.

El correu electrònic serveix per poder enviar correus als professors i companys, també podem fer les exposicions orals i compartir documents.

Estrenem la pel·lícula!

Durant el primer trimestre els nens i les nenes de 5è B hem treballat «El cinema». Una part important d’aquest projecte era fer una pel·lícula. Per fi la tenim editada i preparada perquè la veieu.

Esperem que la gaudiu veient-la tant com nosaltres rodant-la!

2n Festival de Cinema Ortogràfic

Per segon any, la classe del circ i la classe dels anys 80 vam celebrar el segon Festival de Cinema ortogràfic de l’escola Mogent. Els nens i nenes de 4t vam preparar una sèrie de vídeos per poder-hi participar.

Igual que vam fer el curs passat, havíem d’escollir una paraula que havíem après aquest curs, tant en català com en castellà, explicar el seu significat i després fer-ne alguna cosa relacionada.

Emissió en directe: “L’eclipsi a l’escola”

Com que a sisè estem fent el projecte del Sistema solar hem aprofitat per preparar varies activitats i experiments per estudiar l’eclipsi solar divendres al matí. Hem hagut de pensar activitats per realitzar sense mirar directament el sol ja que ens podríem fer mal als ulls.

Curts de cinema

Els artistes de la classe del cinema continuen amb els seus petits projectes de classe.

Durant aquests dies hem pogut gravar i editar dos nous curts, esperem que us agradin!

Exercici de doblatge 2

Aquest és el segon exercici de doblatge que fem a 6èA, entorn el projecte del nom de la classe (Cinema).

En aquesta ocasió són en Joan Aracil i la Valery. Vegeu-ne el vídeo a continuació…

Exercici de doblatge

La Júlia i en Guillem han fet aquest petit exercici de doblatge dins el projecte “el nom de la classe”.

La paciència i Internet

Durant uns quants cursos, a l’escola, hem estat treballant la paciència i la tranquil·litat a través de l’ús de la connexió a Internet* en tot tipus d’activitats, sobretot a partir de Cicle Mitjà.
Els nostres alumnes han aconseguit un alt grau de serenor i de comprensió davant de la lentitud de la xarxa, qualitats molt valuoses donades les nombroses circumstàncies en les que es podran trobar, en un futur, havent d’esperar per diferents tipus de situacions.
Avui però, deixem de banda el treball d’aquestes qualitats mitjançant la lentitud de la xarxa ja que estrenem una nova connexió a Internet**.

“Catalunya pas a pas”, nou programa a Ràdio Mogent

Ja podeu escoltar a Ràdio Mogent els programes que han gravat durant aquest passat trimestre els alumnes de 5è. Són petites càpsules de no més de 10 minuts que expliquen algun dels aspectes del nostre país, per això les hem titulat “Catalunya pas a pas”.

S’emeten cada hora, cap a dos quarts (a partir de l’hora i 25 minuts). Si voleu escoltar-ne algun en concret, a continuació teniu la llista de les diferents càpsules per escoltar-les quan vulgueu.