2n Festival de Cinema Ortogràfic

Per segon any, la classe del circ i la classe dels anys 80 vam celebrar el segon Festival de Cinema ortogràfic de l’escola Mogent. Els nens i nenes de 4t vam preparar una sèrie de vídeos per poder-hi participar.

Igual que vam fer el curs passat, havíem d’escollir una paraula que havíem après aquest curs, tant en català com en castellà, explicar el seu significat i després fer-ne alguna cosa relacionada.

El resultat va ser extraordinari. La majoria de nens van preparar com a mínim un vídeo, alguns fins i tot quatre, i els vam recollir per poder valorar els guanyadors.

Els premis es dividien en sis categories: millor actor, millor actriu, millor guió original, millor so i efectes visuals, millor vestuari i maquillatge i millor vídeo.

Com es fa en tots els festivals importants, el jurat primer va nominar a tres pel·lícules per cada categoria, i posteriorment un guanyador.

El dia de la gala vam estendre la catifa vermella per a tots els actors i directors per veure quins eren els premiats.

El llistat de guanyadors és el següent:

  • Millor vídeo: “Rebombori” – Laia Grau, Rita Gòmez i Èric Barea.
  • Millor actor: “Inic” – Aleix Moreno
  • Millor actriu: “Esgarrifós” – Lucia Sardà
  • Millor guió original: “Enxampo” – Júlia Planas i Maria Salvador
  • Millor so i efectes visuals:Quimera” – Llura Masclans i Berta Vila
  • Millor vestuari i maquillatge: “Sinistre” – Maria Gómez, Martina Mansilla i Maite Ventura.

Com a premi especial, es va donar un diploma a tots aquells que havien participat però no van ser premiats, amb l’objectiu de reconèixer el seu esforç.

A continuació us deixem els vídeos guanyadors de cada categoria per a que els gaudiu, així com una galeria de fotos de la gala i dels guanyadors amb la seva estatueta.