La paciència i Internet

Durant uns quants cursos, a l’escola, hem estat treballant la paciència i la tranquil·litat a través de l’ús de la connexió a Internet* en tot tipus d’activitats, sobretot a partir de Cicle Mitjà.
Els nostres alumnes han aconseguit un alt grau de serenor i de comprensió davant de la lentitud de la xarxa, qualitats molt valuoses donades les nombroses circumstàncies en les que es podran trobar, en un futur, havent d’esperar per diferents tipus de situacions.
Avui però, deixem de banda el treball d’aquestes qualitats mitjançant la lentitud de la xarxa ja que estrenem una nova connexió a Internet**.
Aquesta nova connexió ens permetrà accedir d’una forma molt més natural als variats i nombrosos recursos que ens ofereix aquesta xarxa de comunicacions global, sel·leccionats i moderats pel nostre equip pedagògic.
Esperem treure’n molt de profit a partir del setembre!

[*La connexió que hem tingut fins ara es basava en tecnologia WiMAX, mitjançant una antena, que amb prou feines assolia una velocitat d’1Mb.]
[**La nova connexió, que ronda els 100Mb, es realitza a través de la fibra òptica de la Xarxa Oberta de Catalunya, l’operador neutre de telecomunicacions de Catalunya. Més informació.]