Els 10 anys en imatges

Volem compartir amb tots vosaltres el vídeo que vam projectar a les diferents reunions generals de curs que vam fer amb totes les famílies fa dues setmanes.

Ens va semblar una bonica forma d’iniciar el curs, recordar amb tots vosaltres els 10 anys d’història del Mogent en un recull d’imatges de moments especials.

Inauguració de l’exposició “Escola Mogent: 10 anys d’història”

Aquest dimarts 9 de juny vam inaugurar, al Centre Cultural de la Roca del Vallès, l’exposició sobre els 10 anys de la nostra escola. També vam fer el lliurament de premis del concurs de fotografia matemàtica.

L’Escola Mogent ha fet 10 anys i, com a part de la història del nostre poble, hem volgut compartir amb tots els roquerols aquest viatge a través de diferents fotografies que pretenen copsar els 10 anys d’aquesta petita gran història que té el Mogent. Amb les imatges exposades volem plasmar l’essència de la nostra escola, allò que ens fa acollidors, innovadors i singulars; perquè si alguna cosa ens distingeix és la nostra capacitat de sorprendre i il·lusionar, la qual es veu reflectida en aquestes imatges.

Carnestoltes 2015: La festa d’aniversari!

Doncs ja ha passat per l’Escola Mogent, un any més, el Carnestoltes!

I aquest any, el rei Carnestoltes també ha volgut celebrar, amb tots nosaltres, els 10 anys de l’escola. És per això que a més de les consignes que ens va encomanar (podeu veure’n un recull en vídeo a continuació), va encarregar-nos una rua de “festa d’aniversari” en la que anéssim tots vestits de gala!

Programa d’actes de Carnestoltes

A l’escola ja se sent arribar el Rei Carnestoltes!

El rebrem aquest dijous, amb ganes de saber quines són les consignes que haurem de seguir aquests dies!

A més, el dijous de la setmana que ve anirem tota l’escola a esmorzar al parc de la deixalleria, i el divendres…

  • Matí: Rua al voltant de l’escola disfressats de gala per celebrar el 10è aniversari del Mogent.
  • Tarda: Ball de comiat del Carnestoltes (pels nens i nenes).

A continuació teniu el programa d’actes.

Bones festes!

L’Escola Mogent us desitja unes bones festes en el seu 10è aniversari amb el videoclip de la cançó “Febre Mogentina”, escrita en motiu dels 10 anys.

La marea taronja dels 10 anys!

Avui hem començat el curs 2014-2015, un curs marcat per una efemèride molt especial per nosaltres. El Mogent fa 10 anys!

Per començar-ho a celebrar, aquesta tarda hem repartit globus taronges del 10è aniversari de l’escola a tots els nens i nenes (els de P3 no patiu que us els donarem el dijous, el primer dia que hi sereu tots!).

Us deixem unes quantes fotografies de la marea taronja que ha inundat avui l’escola (i de la preparació).

FELICITATS MOGENT!

Aprofitem per agrair a l’avi de l’Anna i la Maria Pont (de 1r i P3) la seva col·laboració imprescindible en la inflada dels globus. Gràcies!