Inauguració de l’exposició “Escola Mogent: 10 anys d’història”

Aquest dimarts 9 de juny vam inaugurar, al Centre Cultural de la Roca del Vallès, l’exposició sobre els 10 anys de la nostra escola. També vam fer el lliurament de premis del concurs de fotografia matemàtica.

L’Escola Mogent ha fet 10 anys i, com a part de la història del nostre poble, hem volgut compartir amb tots els roquerols aquest viatge a través de diferents fotografies que pretenen copsar els 10 anys d’aquesta petita gran història que té el Mogent. Amb les imatges exposades volem plasmar l’essència de la nostra escola, allò que ens fa acollidors, innovadors i singulars; perquè si alguna cosa ens distingeix és la nostra capacitat de sorprendre i il·lusionar, la qual es veu reflectida en aquestes imatges.

En preparar aquesta exposició, se’ns ha fet avinent la rapidesa en què el temps s’esmuny, però també l’empremta que ens deixa; sabem que el pas de les persones que han format part del Mogent ha deixat una empremta a l’escola, i esperem que elles s’hagin endut un record tan inesborrable d’aquesta com el que han deixat entre les parets del Mogent.

Aquesta mirada enrere ens ha de donar força per continuar avançant amb alegria i amb solidesa; perquè d’aquí a deu anys ens sentim tant orgullosos de la feina feta com avui.

Moltes gràcies per compartir el camí amb nosaltres!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/114230303310159381874/albumid/6158512295166621857?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]