Ens visita el senyor Joan Cuevas

El director general d’innovació, currículum, digitalització i llengües, del Departament d’Educació, el senyor Joan Cuevas, va voler visitar-nos la setmana passada per comprovar la feina que fem a l’escola pel que fa als usos lingüístics del català.

El van acompanyar el director dels serveis territorials, el senyor Simó López; el cap de coordinació i planificació escolar dels serveis territorials, el senyor Joan Lleonart; la inspectora de zona, la senyora Pilar Capellà; l’alcalde de la Roca, el senyor Albert Gil; i el regidor d’educació, el senyor Albert Bassa.

Tots ells van poder descobrir, de la mà dels nostres alumnes, les diferents activitats i campanyes que fem a l’escola per tal de dinamitzar l’ús de la llengua catalana, en els diferents contextos: a classe, al pati, en els àmbits formals i també en els lúdics. Els nois i noies van explicar-los com fem teatre a cada curs, l’activitat de l’Atrapallibres i el servei de préstec de la biblioteca, l’hora del conte a l’estona d’esbarjo… Vam regalar-los l’últim exemplar de la nostra revista escolar Petit Mogent i també els vam convidar a visitar l’estudi de Ràdio Mogent, on els delegats de comunicació van fer una breu entrevista al director general, que podeu sentir a continuació.

En paraules seves, els va agradar molt veure que “els horaris i els espais de l’escola no són estrictament curriculars, com diu la norma, no són Matemàtiques o Català, sinó que hi ha aules diverses i diferents oportunitats per poder fer coses” més enllà de l’aula de sempre.