Revista Petit Mogent núm. 18

Acabem aquest curs amb molta calor, però contents d’haver completat una altra volta al sol amb uns alumnes magnífics i un munt de vivències inoblidables. Les recollim al Petit Mogent, la nostra revista anual. Esperem que gaudiu fullejant aquestes pàgines que sintetitzen tot un curs escolar.

Ja la teniu entre mans des del passat 21 de juny, però també la podeu fullejar digitalment a continuació. Recordeu també que podeu accedir a l’hemeroteca per baixar les revistes d’aquest i altres cursos.

La revista està realitzada íntegrament amb programari lliure (Scribus i GIMP) i es distribueix sota una llicència Creative Commons BY-NC-ND.

Llicència de Creative Commons

La revista Petit Mogent de l’Escola Mogent està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons