Torna «El Cafè amb la Montse»

Tal i com vam informar a les reunions d’inici de curs, tornem a iniciar l’activitat «El Cafè amb la Montse» amb un nou format: com a taller de sensibilització vers el concepte d’assetjament escolar. Aquesta activitat està emmarcada dins el programa d’innovació educativa #AquíProuBullying que impulsa el Departament d’Ensenyament per prevenir, detectar i intervenir enfront l’assetjament i ciberassetjament entre iguals des dels centres educatius i en col·laboració amb les famílies.

Us convidem a fer «El Cafè amb la Montse» els divendres a la tarda, de 15.15h a 16.30h, segons el curs d’un dels vostres fills (ho podeu consultar també al calendari de l’escola):

  • 4t: divendres 12 de gener
  • 2n: divendres 19 de gener
  • P5: divendres 26 de gener
  • 6è: divendres 2 de febrer
  • 3r: divendres 16 de febrer
  • P3: divendres 23 de febrer
  • 5è: divendres 2 de març
  • 1r: divendres 9 de març
  • P4: divendres 16 de març