Tag Archives: Protagonista

En Nacho i l’Aniol fan l’exposició confinats

En Nacho ens ha fet arribat l’exposició oral del seu invent: Teletransportador 3.000. Ens explica per a què serveix, les instruccions d’ús i, fins i tot, ho ha exemplificat. No us ho perdeu perquè ha fet un gran treball. Felicitats Nacho!

L’olla de caldo, la recepta de l’Íngrid de 2nB

L’Íngrid de la classe dels Petards és la protagonista d’aquesta setmana i ens ha preparat una deliciosa recepta, aquí teniu com es fa una bona olla de caldo.

Coulant, la recepta de l’Ariadna de 2nB

L’Ariadna de la classe dels Petards és la protagonista d’aquesta setmana i ens ha preparat una recepta deliciosa, aquí tenim com fer uns boníssims Coulants.

Recull dels invents del segon trimestre a 3r B

Durant el segon trimestre la Salma, la Maria, en Max, la Júlia, l’Arnau, la Nayara, la Judit Merino i la Marina han presentat els seus invents a la classe.

Han estat d’allò més creatius, felicitats Ratpenats!

Continuem amb els protagonistes de 1r A!

Els nens i nenes de primer continuem amb l’activitat del protagonista. Durant el segon trimestre hem estat protagonistes: l’Adrián (Dinosaure), el Damon (Cora), l’Héctor (Ruben), l’Irati (Fum), el Jan Castaño (Montse), el Jan Vidal (Isona) i la Jordina (Georgina). Hem dedicat acròstics a mares, pares, germanes i animals diversos. Mireu que bé que ho hem fet!

Els acròstics de 1r A

Els nens i nenes de primer continuem fent l’activitat del protagonista. Aquest any treballem els acròstics, unes boniques composicions poètiques per jugar amb les paraules i les lletres. A casa, cada nen protagonista tria el nom d’algú a qui li vulgui dedicar el seu acròstic i en realitza una bonica i treballada composició. Els nens i nenes que han estat protagonistes durant el primer trimestre han estat: l’Andrea (Andrea), l’Aran (Mixa), en Biel (Martí), el Carlos (Carlos), la Mariona (Anna), el Martí Ordoño (Jana) i el René (Ren). Som uns artistes i ens han quedat genial!

Els invents del primer trimestre a 3r B

Durant el primer trimestre en Nil, l’Ayla, en David, l’Aniol, L’Elma, la Naiara, la Jana, la Berta i la Laia ens han portat els seus invents.

Felicitats nois i noies, heu fet molt bon treball!

Els cal·ligrames de la classe del Mar

Durant tot el curs els alumnes de 6è B han fet un cal·ligrama. Aquest treball consistia en fer un poema i, amb les lletres d’aquest, fer un dibuix sobre el que tractava la poesia. Ha estat un treball molt enriquidor.

Els darrers cal·ligrames de 6è A

A continuació trobareu els cal·ligrames realitzats aquest tercer trimestre.

Els protagonistes han estat…

Els invents del 3r trimestre de 3r A

A continuació podeu veure els darrers invents dels nens i nenes de 3r A.

Esperem que us agradin!

Els cal·ligrames del 2n trimestre de 6è A

Els cal·ligrames encara segueixen! Aquest segon trimestre també s’han fet uns cal·ligrames d’allò més xulos.

Els invents del segon trimestre a 3r A

Aquí teniu els invents dels nens i nenes de la classe de la música del segon trimestre:

Els invents de la classe de la Música del 1r Trimestre

Aquest trimestre els nens i nenes que van portar el seu invent van ser: Ivet Albert, Mario Alonso, Sofia Aponte, Valèria Bassa, Martí Cabeza, Jordi Castaño i Ivan de Blas.

Cal·ligrames de la classe de la gastronomia

Aquest any els nens de 6è pel protagonista fem un cal·ligrama. Aquest treball consisteix en fer un poema i, amb les lletres del poema, fer un dibuix sobre el que tracta la poesia. Els nens que han estat protagonistes aquest trimestre són: la Mariona (El campament), el Pol Batlles (Lluna), la Lucía (Les mans i els dits), en Marc Llamas (Catalunya és on visc), en Joel del Río (Troia) i la Maria Salvador (Les tortugues).

Biografies a 4t B

Aquestes biografies són les últimes del curs. Hem conegut molts esdeveniments i curiositats dels nostres familiars. Ha  estat una activitat molt interessant.