Tag Archives: Protagonista

Protagonistes del 1r trimestre de la classe de les guineus

Durant el 1r trimestre, alguns nens i nenes de la classe les guineus han estat els protagonistes de la setmana i ens han fet gaudir amb la presentació d’uns invents molt i molt divertits que ens han agradat molt. Gràcies i felicitats a tots i totes!

Els jocs inventats del 1r trimestre a 4t-5è A

En aquest primer trimestre hem pogut gaudir dels jocs inventats de la Berta, l’Adriana, en Ricard, la Naiara Trulla, en Carlo, la Mariona i la Laia Batlles.

Han treballat d’allò més bé i ens han presentat unes propostes molt interessant. Hem jugat amb els seus jocs a l’hora del pati i en els dies plujosos.

Protagonistes del 1r trimestre de la classe de l’Univers

Aquest curs l’activitat de l’Estrella de la Setmana dels alumnes de 2n-3r és crear un invent i escriure’n un text explicant com es fa servir.

Els jocs inventats dels nens i nenes de 4t-5è B d’aquest 1r trimestre!

Aquest primer trimestre hem pogut gaudir d’un munt de jocs inventats que han fet els nens i nenes de 4t i 5è B. Han estat molt originals, i hem aprofitat les estones de pati o els migdies per jugar-hi!

Els alumnes de 2n-3r D hem presentat els nostres invents

Alguns dels alumnes i les alumnes de 2n-3r D  han presentat els invents a la classe. Són uns autèntics cracks!

Han creat uns invents molt originals i funcionals!

Els invents del primer trimestre de 2n-3r B

Durant el primer trimestre la Berta, la Marina, el Yael, la Leire, el Marc, el Pol V. i la Laia han presentat els seus invents a la classe.

Han estat d’allò més creatius, felicitats a tots!

 

 

En Nacho i l’Aniol fan l’exposició confinats

En Nacho ens ha fet arribat l’exposició oral del seu invent: Teletransportador 3.000. Ens explica per a què serveix, les instruccions d’ús i, fins i tot, ho ha exemplificat. No us ho perdeu perquè ha fet un gran treball. Felicitats Nacho!

L’olla de caldo, la recepta de l’Íngrid de 2nB

L’Íngrid de la classe dels Petards és la protagonista d’aquesta setmana i ens ha preparat una deliciosa recepta, aquí teniu com es fa una bona olla de caldo.

Coulant, la recepta de l’Ariadna de 2nB

L’Ariadna de la classe dels Petards és la protagonista d’aquesta setmana i ens ha preparat una recepta deliciosa, aquí tenim com fer uns boníssims Coulants.

Recull dels invents del segon trimestre a 3r B

Durant el segon trimestre la Salma, la Maria, en Max, la Júlia, l’Arnau, la Nayara, la Judit Merino i la Marina han presentat els seus invents a la classe.

Han estat d’allò més creatius, felicitats Ratpenats!

Continuem amb els protagonistes de 1r A!

Els nens i nenes de primer continuem amb l’activitat del protagonista. Durant el segon trimestre hem estat protagonistes: l’Adrián (Dinosaure), el Damon (Cora), l’Héctor (Ruben), l’Irati (Fum), el Jan Castaño (Montse), el Jan Vidal (Isona) i la Jordina (Georgina). Hem dedicat acròstics a mares, pares, germanes i animals diversos. Mireu que bé que ho hem fet!

Els acròstics de 1r A

Els nens i nenes de primer continuem fent l’activitat del protagonista. Aquest any treballem els acròstics, unes boniques composicions poètiques per jugar amb les paraules i les lletres. A casa, cada nen protagonista tria el nom d’algú a qui li vulgui dedicar el seu acròstic i en realitza una bonica i treballada composició. Els nens i nenes que han estat protagonistes durant el primer trimestre han estat: l’Andrea (Andrea), l’Aran (Mixa), en Biel (Martí), el Carlos (Carlos), la Mariona (Anna), el Martí Ordoño (Jana) i el René (Ren). Som uns artistes i ens han quedat genial!

Els invents del primer trimestre a 3r B

Durant el primer trimestre en Nil, l’Ayla, en David, l’Aniol, L’Elma, la Naiara, la Jana, la Berta i la Laia ens han portat els seus invents.

Felicitats nois i noies, heu fet molt bon treball!

Els cal·ligrames de la classe del Mar

Durant tot el curs els alumnes de 6è B han fet un cal·ligrama. Aquest treball consistia en fer un poema i, amb les lletres d’aquest, fer un dibuix sobre el que tractava la poesia. Ha estat un treball molt enriquidor.

Els darrers cal·ligrames de 6è A

A continuació trobareu els cal·ligrames realitzats aquest tercer trimestre.

Els protagonistes han estat…