Tag Archives: Exposicions Orals

En Nacho i l’Aniol fan l’exposició confinats

En Nacho ens ha fet arribat l’exposició oral del seu invent: Teletransportador 3.000. Ens explica per a què serveix, les instruccions d’ús i, fins i tot, ho ha exemplificat. No us ho perdeu perquè ha fet un gran treball. Felicitats Nacho!

La Clara ens parla del patinatge artístic sobre gel

La Clara durant el Confinament es va preparar una exposició oral sobre el patinatge artístic sobre gel, n’és tota una experta! Felicitats Clara, ho has fet molt bé!

La Nora ens parla del cicle de l’aigua

La Nora durant el confinament es va preparar una exposició oral molt interessant sobre el cicle de l’aigua. Mireu, mireu que bé que ho fa!

La Ivet ens parla dels astronautes

Durant el confinament la Ivet s’ha fet tota una experta sobre els astronautes, mireu,mireu…

L’Abril ens parla dels Gossos Bretons.

L’Abril va compartir amb nosaltres una de les seves passions, els Gossos Bretons. Molt bé Abril!

En Bruno ens presenta la Mini BMX

En Bruno durant el confinament es va preparar una super exposició oral d’una de les seves passions: la bicicleta Mini BMX. Ho has fet genial Bruno! Felicitats!

L’Arnau ens parla sobre la bicicleta

A l’Arnau Martínez li agrada molt sortir a passejar amb la seva família sobretot, quan fan excursions en bicicleta, per això, a la seva exposició oral ens parla sobre aquest vehicle i en sap moltes coses.

La Daniela i el Pingüí emperador

A les acaballes del curs i amb la calor que fa, m’ha arribat una exposició oral sobre uns animals molt bonics i graciosos que viuen sobre el gel, en grans colònies, neixen de…

Nois, noies si voleu saber més coses sobre el pingüí emperador, entreu i mireu atentament l’exposició de la Daniela perquè, ens explica moltes coses interessants sobre aquests animals. Animeu-vos!

La Maria i el Bosc

El bosc és un entorn viu on les herbes, les plantes i els animals viuen en estreta relació. Així comença la Maria Pont la seva exposició oral sobre el bosc.
Si estàs interessat a saber coses com ara: tipus de bosc que hi ha, què li passa al bosc a cada estació de l’any, les selves més boniques del món, els boscos de Catalunya, com és el bosc de La Roca, quins són els perills del bosc… Aquesta és la teva exposició oral. Ja veuràs que n’és d’interessant.

La Cèlia i els gelats

L’exposició de la Cèlia és molt adient pel temps que estem. A l’estiu i amb la calor que està fent aquests dies, a qui no li agrada menjar-se un deliciós gelat? A continuació podreu veure l’exposició oral de la Cèlia, on ens explica moltes curiositats i consells sobre els gelats i el que és més important, com es fa un gelat de plàtan i un granissat.

Animeu-vos perquè és una exposició, si més no, molt refrescant.

Les últimes exposicions orals de 4t

Encara que aquest curs hagi acabat d’una manera diferent de la que estem acostumats, els i les alumnes de 4t han mantingut un bon ritme i no han deixat de fer les seves exposicions orals, això sí, des de casa! Doncs aquí podeu veure les últimes exposicions orals del curs!

La primera és la Valentina, que ens ha explicat moltes coses de les “Youtubers” i a més n’és tota una experta!

Exposició oral de l’Anna

L’Anna ens ha fet una exposició oral molt completa i penso que molt emocional. Com a dona em sento realment orgullosa d’escoltar aquesta exposició on es reflecteixen veritats que ens faran sentir orgull, somriure, esgarrifança, i d’altres emocions que quedaran en la consciència de cadascú.

Exposició oral d’en Martí

En Martí és un altre dels nostres protagonistes confinats. Aquests nois i noies del Mogent no els atura ni una pandèmia. Estem molt contents de seguir rebent les seves exposicions.

En aquest cas, en Martí ens presenta una exposició oral sobre la fotografia. Ja fa temps que ell n’és un gran apassionat i fa temps que ens diu que vol ser fotògraf.

Exposició oral d’en Pol

En Pol ja fa molt de temps que toca el piano, per millorar dia a dia estudia a l’escola de música de La Roca i a casa no para de fer composicions musicals, mescles…

En aquesta ocasió ens ha volgut fer conèixer una mica més aquest instrument tan meravellós que és el piano. Ens explica sobre els tipus de piano, les parts, ens parla de pianistes famosos i sobretot ens sorprèn amb una traca final, una composició feta per ell.

Exposició oral de l’Enzo

Us agraden les Nintendo? Segurament heu jugat moltes vegades amb una, però… Sabeu quantes n’hi ha? Qui les va inventar? Quants jocs hi ha, com són i a quines plataformes es poden fer servir?

De ben segur que tot i jugar moltes vegades no us heu plantejat les preguntes que us respon l’Enzo amb la seva exposició.