Articles de Exposicions Orals

La Zuriñe ens parla dels pops

La Zuriñe ens va portar una exposició molt interessant sobre uns animalons amb vuit potes i que viuen a l’aigua salada, efectivament, els pops!

A ella li agraden molt perquè li agrada anar amb el seu avi a agafar-los. També ens va explicar moltes curiositats, com el seu camuflatge o la seva estratègia de defensa.

L’exposició oral d’en Quim

En Quim ja fa uns quants anys que juga a pàdel, fins i tot fa competicions amb el seu pare. Li encanta aquest esport i en sap moltes coses sobre quan es va inventar, qui el va inventar, on es juga, amb quina equipació, les normes…No s’ha deixat res per explicar.

“Adri” Potter

L’Adrián de 4tA ens ha fet una exposició oral del Harry Potter. Des de l’escriptora que el va crear fins a les seves pel·lícules.

En Marc, a més de 8000 metres

En Marc Cardona de 4t A ens fa una ràpida descripció dels vuit 8000 més importants de l’Himàlaia. Qui s’apunta a escalar-los?

A l’Albert li agrada llegir

A l’Albert li agrada molt llegir i ens ha parlat d’un dels llocs on pot trobar els llibres que llegeix: la biblioteca. També ens ha parlat de per què és tan important llegir i dels llibres que l’han marcat més. Que interessant!

La Maite i l’avorriment

Us heu avorrit alguna vegada? Sabeu que hi ha molts tipus d’avorriment? I que avorrir-se pot portar a coses positives? La Maite s’ha avorrit algunes vegades i això l’ha portat a investigar a fons què és això de l’avorriment i per què ens passa. Si teniu una estona, escolteu-la, que no us avorrireu!

La Claudia ens parla de la Madonna

La Madonna és considerada la reina del pop. Ja porta molts anys sent una de les cantants més peculiars. A la Claudia Teixidó li agrada molt i ens va voler explicar una mica de la seva biografia. També ens va dir quines eren les seves cançons preferides i finalment ens va ensenyar un videoclip.

En Vincent ens parla de dos directors de cinema de terror

Al Vincent li agraden les pel·lícules de terror i ens ha volgut presentar dos directors d’aquest gènere. A més, ens ha parlat d’algunes de les pel·lícules que els han fet famosos. Si us agrada passar por i la intriga, ell us recomana films per veure.

La Llura ens redescobreix un personatge: Mickey Mouse

Mickey Mouse és molt més que un personatge de dibuixos animats. No és només per a nens petits. Darrera d’aquest entranyable ratolinet s’hi amaga una història molt interessant. Sabíeu que aquest animaló tan simpàtic no ha tingut sempre el mateix nom? I que el dibuix ha anat evolucionant des de la seva creació? Si voleu conèixer moltes dades més sobre aquest personatge que al 2018 va fer 90 anys, escolteu a la Llura amb atenció.

Exposició oral de l’Anna

L’Anna ens ha fet una gran exposició. Ella és una gran admiradora de Txarango i és amb aquest gran grup que ens ha impressionat. Ens ha sorprès la gran feina que ha fet elaborant l’exposició, el suc que ha aconseguit treure al tema i sobretot la gran feina que fa Txarango no només per la qualitat de la seva música, sinó per la qualitat de les seves col·laboracions amb ONG’s, causes socials i educatives…

Història del Lego

L’Albert Gómez de 4tA ens ha fet una exposició molt original de la història del Lego i ens explica un munt de coses sobre aquest joc de construcció.

En Dídac ens parla de Fortnite

Un dels jocs més famosos en l’actualitat és el Fortnite. És un joc molt addictiu entre els joves encara que no del tot recomanable per nens petits.

En Dídac Roura en sap molt i ens va voler explicar tot allò relacionat amb aquest videojoc. Segur que aprendreu molt si veieu la seva exposició oral. Esperem que us agradi!

En Liam ens parla dels túnels més llargs del món

En Liam Quintàs va portar a la classe un tema molt interessant, els túnels. Tot i que a ell li fan una mica d’impressió, ja que es troben sota muntanyes i fins i tot aigua, va escollir aquest tema per presentar-ho a la classe.

Michael Schumacher

En Martí Casadellà de 4t A va descobrir al Parc de Ferrari una llegenda, el Michael Schumacher. Ens explica la seva vida des dels 4 anys on ja conduïa en circuits.

Exposició oral de la Michelle

Avui ha estat el torn de la Michelle, ens ha presentat una exposició que a mi personalment, m’ha emocionat.

La Michelle ens ha parlat de la Frida Khalo, ens ha agradat molt conèixer a una artista tan especial, amb una vida difícil i accidentada.