Tag Archives: Exposicions Orals

Exposicions orals del 2n trimestre de la classe de 4t-5è D

Aquest segon trimestre hem pogut gaudir de les exposicions orals de 9 nens i nenes de la classe de Nova York.

Arnau ens parla les guineus

Aquesta setmana l’Arnau ha fet la seva exposició oral. El 2n/3r C som la classe de les guineus i l’Arnau ha volgut que aprenguem moltes coses sobre aquest animal tan curiós i que és el nom de la nostra classe. Ens ha parlat sobre les seves característiques generals de les guineus, la seva alimentació, la reproducció, on viu…

En Yael ens parla del MMA

Avui en Yael ens ha fet una exposició oral molt xula, ens ha explicat en què consisteix el MMA i fins i tot ens ha fet una demostració, mireu,mireu… Felicitats Yael!

L’exposició oral de l’Enzo

I fa uns dies va ser el torn de l’Enzo. Ens va fer una exposició oral sobre els Ninja.

Des de quin és el seu origen, com es vesteixen, quin armament utilitzen… Fins i tot vam saber que Soke Masaaki Hatsumi és l’últim veritable ninja.

Ara ja som uns experts en el ninjutsu. Gràcies Enzo!

La Valèria i la natació sincronitzada

Aquesta setmana l’exposició oral l’ha fet la Valèria i ens ha explicat com és l’esport que practica: “La natació sincronitzada”. Girs, voltes, com es manté sota l’aigua, com fa les figures, en definitiva, com s’entrena i es prepara per fer les exhibicions individuals i en grup.

La Valèria de 2n-3rE ens parla del Bichon Maltès

La Valèria de la classe dels conills ens ha parlat d’en Max, el seu gos i el seu gran amic. En Max és un Bichon Maltès, una raça de gos petit, molt simpàtic i juganer. Ens ha explicat les característiques d’aquest tipus de raça de gos. Valèria felicitats per la teva exposició, ha estat molt interessant.

Exposicions orals del 2n trimestre dels nens i nenes de 4t-5è B

Aquest segon trimestre hem treballat molt, i les exposicions orals també demostren la motivació i la dedicació dels nens i nenes. Aquí us les presentem!

L’exposició oral de la Paula

La Paula fa unes setmanes que ens va fer viatjar durant una estona a la ciutat de les oportunitats, Nova York.

Ens va parlar dels seus encants, dels llocs emblemàtics, dels seus 5 districtes… i va acabar amb una pinzellada cinematogràfica per les pel·lícules que s’hi han rodat.

Quina sort poder fer turisme escoltant-te. Gràcies Paula!

L’Ares i les foques

L’Ares ha presentat la seva exposició oral i ha escollit el tema de les foques. Ens ha explicat les característiques d’aquests animalons tan simpàtics, com viuen, què mengen, tipus de foques, reproducció i curiositats importants.

L’Aina de 2n-3rE ens parla de les plaques solars

L’Aina de la classe dels conills ens ha parlat de les plaques solars, una energia neta, 100% renovable,  que no contamina i s’extreu d’una font inesgotable, com és el sol. Ens ha portat una placa solar i hem vist el seu funcionament. Felicitats Aina.

Les exposicons orals de 2n-3r D – (2n trimestre)

Aquest trimestre ja s’ha acabat, i aquí tenim totes les exposicions orals dels nens i les nenes que han exposat aquest segon trimestre.

Exposicions orals del segon trimestre de la classe de l’Univers

Aquest segon trimestre hem continuat fent les exposicions orals. Els nens i nenes de la classe de l’Univers ens han fet aprendre moltes coses dels següents temes:

L’exposició oral de la Valèria

La Valèria ens ha fet una exposició oral… deliciosa!! Ens ha parlat de la xufa i de l’orxata, hem descobert per què és un súper aliment, com es cultiva, com s’elabora aquesta beguda…

A més a més, s’ha gravat en vídeo elaborant l’orxata des de zero perquè tots i totes puguem fer-ne a casa nostra. Ha tancat la seva exposició ensenyant-nos dos anuncis que la promocionen i entregant-nos-en la recepta escrita. Quines ganes de preparar-ne!

L’exposició oral de la Martina

La Martina també ens va fer una exposició oral molt interessant… i a més, de molta actualitat!

Ens va parlar de Pau Gasol, un dels millors jugadors de la història del bàsquet català. No us perdeu l’exposició perquè ens dóna força detalls de la seva carrera, del seu pas per l’NBA… i del seu recent retorn al F.C. Barcelona!

La Berta ens parla de l’Hípica

La Berta ens ha parlat  de l’Hípica, n’és tota una experta i ens ha ensenyat moltes coses que no sabíem. Ho has fet molt bé Berta!