Tag Archives: Exposicions Orals

Les exposicions orals d’en Max, en Nil, en Denis i la Martina

Durant aquest primer trimestre en Max, en Nil, en Denis i la Martina han fet les seves exposicions orals i ens han parlat de les següents temàtiques:

En Max ens ha fet viatjar cap a Mart, ja que volia conèixer més coses sobre aquest planeta. Gràcies a la seva exposició hem pogut aprendre moltes curiositats i dades sobre el planeta Mart. Serà el nostre futur planeta? En Max ha trobat la resposta a aquesta pregunta.

En Nil ha anat molts cops a la festa de la Patum i ha volgut que nosaltres coneguem aquesta festa major. Ens ha explicat què és, d’on ve el seu nom, quan se celebra, les comparses que participen i el conjunt de balls finals: els Tirabols. Fins i tot ens ha portat un barret i un mocador!

En Denis ens ha parlat de la contaminació gobal en el planeta Terra. Ens ha explicat d’allò més bé els diferents tipus de contaminació que provoquen l’escalfament global. Fins i tot ens diu com podem contribuir nosaltres per evitar tot aquest desastre. Una mica de consciència pot salvar el planeta.

L’animal preferit de la Martina és el Husky Siberià i per això ha fet la seva exposició oral sobre aquesta raça de gossos. Ens ha explicat d’on provenen, el seu origen, les característiques generals, els possibles colors d’ulls i de pèl… Fins i tot, ens ha fet descobrir una capacitat que ens ha deixat bocabadats.

Escolteu-los que ens han fet unes exposicions orals molt interessants!

Per veure el vídeo de l'exposició oral heu d'accedir a l'espai privat per a famílies, identificant-vos amb l'usuari i la contrasenya de l'escola (@families.mogent.cat).L’exposició oral d’en Guillem

A sisè A vam acabar el primer trimestre gaudint amb l’exposició oral d’en Guillem Buded. Ens va endinsar en el món dels fusos horaris, un tema que ens va agradar molt perquè anava lligat amb el projecte del primer trimestre, relacionat amb el Sistema Solar. Tot i ser un tema complex, va saber explicar-ho de manera entenedora per a tothom. Creieu que a tots els països hi ha el mateix horari que tenim nosaltres? Hi ha països amb més d’un horari? De què depèn tenir un horari o un altre? Escolteu atentament, que en Guillem us resoldrà tots els dubtes!

Per veure el vídeo de l'exposició oral heu d'accedir a l'espai privat per a famílies, identificant-vos amb l'usuari i la contrasenya de l'escola (@families.mogent.cat).Les exposicions orals de la Celia, en Dídac i en Marc

La Celia, en Dídac i en Marc Mondejar ens han fet la seva presentació oral durant el primer trimestre. Quin tema han escollit?

La Celia ha escollit parlar-nos sobre el “slime”. Ens ha explicat un munt de coses: què és, 10 curiositats, les reaccions del nostre cervell quan el manipulem i amb el sistema nerviós, com es pot fer i conservar i els tipus que hi ha.

Exposicions orals del 1r trimestre dels nens i nenes de 4t-5è B!

Durant el primer trimestre hem gaudit d’unes exposicions orals molt interessants amb les quals hem après moltes coses noves.

La Marta va ser la primera i ens va parlar de Pau Casals, de com va començar a tocar el violoncel i com va esdevenir un músic mundialment conegut.

L’exposició oral d’en Dani

Abans d’acabar el primer trimestre, en Dani va ser l’estrella de la setmana de 6è C, i ens va parlar sobre les mascaretes.

Va explicar-nos perquè serveixen, quins tipus de mascaretes hi ha, de quins materials estan fetes… També vam aprendre de quin tipus són les que fan servir els sanitaris i quines són les mascaretes d’ús més comú.

Ens va semblar molt interessant a tots. Enhorabona Dani!

Exposicions orals del 1r trimestre de la classe de New York

Aquest primer trimestre hem pogut gaudir de les exposicions orals de 6 New Yorkers!

L’Àlex i els esports

L’Àlex ens ha fet la seva exposició oral sobre els esports. Ens ha explicat quin tipus d’esports hi ha, quins són els beneficis de fer esports i hem conegut alguns dels esportistes més famosos. Una exposició molt interessant.

Exposicions orals del 1r trimestre de la classe de l’Univers

Durant el primer trimestre han fet les seves exposicions orals els següents alumnes:

Oriol Paz: El sistema solar

L’Oriol va ser qui es va estrenar fent la seva exposició. Ens va fer la seva primera exposició oral sobre un tema relacionat amb el nom de la nostra classe. Ens ha explicat els planetes que conformen el Sistema Solar, sobre el Sol, la Terra i la Lluna i els moviments de rotació i translació. Va ser una exposició oral fantàstica!

L’exposició oral de l’Irati

L’Irati ens ha fet la seva exposició oral d’en Mario. Ens ha explicat què és, qui el va inventar o quan es va inventar entre moltes altres coses. Si teniu ganes de saber-ne més, no us la podeu perdre. Una exposició oral molt divertida!

Felicitats, Irati!

En Victor ens parla de l’electricitat

Durant la seva exposició oral, en Victor ens ha parlat de la història de l’electricitat. Entre altres coses ens ha explicat què és, perquè serveix o qui la va inventar. Ha estat una exposició molt interessant, enhorabona Victor!

Exposicions orals del primer trimestre 2n-3r D

Els nens i nenes de 2n-3r D  durant aquest trimestre ens han exposat unes exposicions orals molt interessants. Aquí us deixem el resultat!

En Damon de 2n-3r E ens parla de la Mamba Negra

En Damon de la classe dels conills ens ha parlat de la Mamba Negra, una serp molt curiosa i interessant. Ens ha explicat moltes característiques d’aquesta serp. Felicitats Damon, ho has fet molt bé.

La Lucia de 2n-3r E ens parla dels cavalls

La Lucia de la classe dels conills ens parla dels cavalls, ens ha explicat els tres tipus de cavalls que hi ha i les seves característiques. Felicitats Lucia, ho has fet molt bé.

L’exposició oral d’en Joan

En Joan ha estat l’estrella de la setmana, i ens ha parlat d’una dona molt important a la història de la humanitat: la Katherine Johnson. Segurament us sonarà poc aquest nom, i es que, a l’època en que va viure, la Katherine ho tenia complicat: el seu color de pell i el fet de ser dona no hi van jugar massa a favor.

Per això aquesta exposició és tan important; per poder donar-ne visibilitat. La Katherine va col·laborar amb el procés d’arribada de l’home a la lluna i amb altres missions de la NASA juntament amb la Dorothy Vaghuan i la Mary Jackson.

L’exposició oral de l’Albert Gómez

L’Albert és un fanàtic de la saga Star Wars, i ha aprofitat que ha estat el protagonista de la setmana per endinsar-nos dins aquest món tan màgic. Va fer una entrada triomfal amb la banda sonora de les pel·lícules i una disfressa molt original (mireu el vídeo per saber de qui anava vestit), i ens va explicar mil i una curiositats d’aquestes pel·lícules. Sabíeu que, a una de les seves escenes, hi podem veure una sabata volant? O que la capa d’un dels personatges principals es va perdre durant un dels rodatges? Estigueu ben atents, i que la força us acompanyi!