Tag Archives: Exposicions Orals

La “Reina de Gran Bretanya”, exposició oral de la Berta 2nB

La Berta de la classe dels Petards, ens ha parlat sobre la reina de Gran Bretanya. Ens ha donat moltes dades sobre la vida de la reina i del palau on viu. Felicitats Berta per la teva exposició.

L’Aina ens parla de l’Adexe i Nau.

Aquesta setmana l’Aina ha compartit amb nosaltres una de les seves aficions: escoltar música. En concret ens ha parlat de l’Adexe i Nau. Super Aina! Ens ha encantat!

“Buldog francès”, exposició oral de la Inés de 2nB

La Inés de la classe dels Petards ens ha parlat del “Buldog francès”, un tipus de gos molt estimat per ella.

Felicitats Inés.

En Max i la Fórmula 1

A en Max li agradaria ser pilot de Fórmula 1 i per això ens ha fet la seva exposició oral sobre aquest tema. Ens ha explicat la seva història, com han evolucionat els components dels cotxes i els accessoris i, fins i tot, dades curioses.

La Júlia ens parla de Tasmània

La Júlia ens ha fet viatjar a Tasmània sense moure’ns de la classe. Ha aprofitat un viatge del seu pare per descobrir aquesta illa i fer-nos una presentació d’allò més interessant. Ens ha parlat de la població, la distància que tenim fins arriba allà, qui vivia allà abans i, també, sobre molts animals que podem trobar.

“Els contes”, exposició oral de l’Ariadna de 2nB

L’Ariadna de la classe dels Petards ens ha parlat dels contes per nens i nenes de 3 a 6 anys. Ha estat una exposició molt interessant. Felicitats Ariadna.

La Maria i les tècniques del dibuix

A la Maria li agrada moltíssim dibuixar i és per això que ens ha fet la seva exposició oral sobre diferents tècniques de dibuix. Fins i tot, ens ha explicat els seus pintors preferits i els estils que més li agraden.

“El món del cinema”, exposició oral d’en Víctor de 2nB

En Víctor de la classe dels Petards ens ha parlat del cinema, des dels seus inicis fins ara. Hem descobert aspectes del cinema molt interessants.

En Martí i el canvi climàtic

El Martí ha escollit un tema actual i molt important que ens afecta a tots, el canvi climàtic. Ens ha explicat uns quants conceptes importants per després donar-nos consells sobre com podem nosaltres aturar el canvi climàtic.

Exposicions orals de 5è A

Hola Famílies! Ja podeu visualitzar algunes de les exposicions orals dels alumnes de 5è A. Espero que gaudiu tant com nosaltres ho hem pogut fer.

Exposicions orals 1r Trimestre de 4tA

Per fi ja són aquí! Desprès de veure totes les exposicions orals, aquí teniu els resultats! Les nostres companyes ens han exposat temes molt interessants, que ens han encantat i hem pogut aprendre coses noves!

“Els mossos d’esquadra”, exposició oral d’en Marc de 2nB

En Marc de la classe dels Petards ens ha parlat sobre els mossos d’esquadra. Moltes felicitats Marc per la teva exposició.

 

La Judith Bonillo i l’evolució

La Judith Bonillo ens va fer una exposició sobre què és l’evolució i ens va explicar coses molt interessants. Fins i tot ens parla de l’avantatge evolutiu amb l’ajuda dels ratpenats.

La Salma ens parla de les arts marcials.

La Salma ens ha preparat una exposició oral sobre algunes de les tipologies d’arts marcials que existeixen avui en dia. Des del karate passant pel Judo fins acabar amb el Muay Thai.

L’exposició oral de la Clàudia

La Clàudia ha estat la primera de la classe en fer la seva exposició oral.

Ha escollit el tema del Tibidabo perquè li agrada molt. Ens explica d’on prové el seu nom, quin transport podem utilitzar per arribar-hi, quines són les atraccions més antigues i, fins i tot, curiositats d’aquestes.