Articles de Exposicions Orals

«Campeones», una pel·lícula que no deixa indiferent

La Laia ens ha fet una exposició oral de la pel·lícula «Campeones» de Javier Fesser. Aquesta és una comèdia dramàtica molt especial, que fa un tractament de la diversitat amb humor, però sobretot amb molta sensibilitat. Si encara no l’heu vista, mireu l’exposició de la Laia, és d’allò més interessant!

La Valèria olora a xocolata

La Valèria de 4tA ens ha fet una exposició sobra la xocolata. Ens ha parlat del seu origen i de les seves característiques. Fins i tot hem olorat i menjat xocolata.

En Gerard ens parla del Polar Express

En Gerard Las ens va voler explicar tot allò relacionat amb el Polar Express, un tren que fa un viatge pel pol nord. Ens va agradar molt com ho va explicar i el vam felicitar per lo bé que ho havia preparat.

Us convidem a veure la seva exposició oral!

En Manu i el món dels microorganismes

En Manu ha preparat una exposició oral ben entretinguda: ens ha presentat el món dels microorganismes. Sabeu què són els microbis? Us sonen les paraules virus, bacteris, fongs o paràsits? Si l’escolteu bé al final del vídeo fins i tot podreu jugar a respondre unes preguntes interactives per comprovar tot el que heu après!

El càmping

La Daniela ens va explicar moltes coses del càmping on hi passa els estius, ho ha fet molt bé!

En Xavi ens parla sobre el vi

Les passades vacances d’estiu en Xavi va gaudir d’una visita guiada per un celler i li va agradar tant que ha decidit explicar-nos la seva experiència. Ens ha parlat sobre el procés d’elaboració del vi i ens ha semblat molt interessant.

Les abelles, les nostres amigues

En Jan, de 4tA ens fa una exposició molt completa sobre les abelles. Què passaria si desapareguessin les abelles del món?

La Marta i els conills Toy

La Marta de 4t A ens ha fet un mural d’uns conillets petitons, els conills Toy. Ens fa una exposició on ens parla de les seves característiques. Ella també en té d’un!

El Joel ens fa viatjar fins a Turquia

El nostre company Joel ens ha fet viatjar des de la nostra aula fins a Turquia amb la seva exposició oral. Ens ha localitzat el país, ens ha parlat de les seves ciutats més característiques, dels menjars típics… Si no coneixeu aquest país, escolteu-lo. Ara tots tenim ganes de viatjar-hi algun cop!

Els focs d’artifici

Els focs d’artifici i més concretament, els petards, és el tema que ha escollit l’Albert Sorolla de 4t A per fer la seva exposició oral. Ens parla del seu origen i dels diferents tipus i acaba mostrant unes imatges molt maques d’uns focs a Orient.

Exposició oral d’en Joan

En Joan ens ha explicat com es juga a un joc que està tenint molt èxit entre els majors de 12 anys (edat recomanada per jugar-hi). Podeu escoltar la seva exposició per saber de què tracta.

En Marc i les consoles

En Marc Ventura ens ha parlat d’una de les seves aficions: jugar a la consola. També ens ha explicat quins són els videojocs que més li agraden.

En Marc ens enlluerna amb la Coca-Cola

En Marc Llamas ens va enlluernar amb la seva exposició oral sobre la beguda més coneguda del món: la Coca-Cola. Ens va explicar moltes dades interessants sobre aquesta beguda que agrada tant a tothom i, fins i tot, ens va parlar de la salut.

Escolteu-lo que us agradarà molt!

La Valentina ens parla de Super LOL

La Valentina Diaz ens va voler explicar tot allò que sap de les nines Super LOL. A ella li agraden molt i s’està fent la col·lecció. A més a més ens va portar una sorpresa, voleu saber de què es tracta?

La Noa ens parla dels Ovnis

Qui no ha sentit alguna vegada alguna cosa sobre els Ovnis? La Noa González ens va sorprendre a tots portant aquest tema tan inquietant i misteriós. Ens va explicar moltes coses interessants, així com moltes imatges d’Ovnis que han aparegut al llarg del temps.