Recull d’imatges del 1r trimestre de P4

Aquí teniu un recull de fotografies on podeu veure algunes de les coses que hem fet durant el primer trimestre de curs. Esperem que us agradin molt!

Categories I4

Exposició virtual

Benvolgudes famílies, ens hagués agradat veure-us rodar pels passadissos tot veient l’exposició de treballs dels nens i nenes, degut a la situació actual no volem deixar-vos sense gaudir de les obres dels vostres fills i filles.

Així que esteu convidats a una passejada virtual que us endinsarà al cor de l’escola… Benvinguts a l’exposició!

Nova activitat: El Rodallengües

Aquest any hem començat a fer una nova activitat que es diu Rodallengües i la fem un cop a la setmana. La treballem des de 3r fins a 6è. Ens barregem els nens de les dues classes, A i B, i ens distribuïm en tres grups diferents, l’A, el B i el C. Cada tres setmanes fem: anglès, castellà i català. Cada setmana anem canviant.

Quatre amics i mig en… el cas de la professora desapareguda.

Durant aquest tercer trimestre hem llegit el llibre “Quatre amics i mig en… el cas de la professora desapareguda” de l’autor Joachim Friedrich. El capítol 10 l’hem llegit entre tots i vam pensar que seria molt divertit gravar-nos. Aquí us deixem el vídeo amb el resultat final, desitgem que us agradi.

Activitats d’ortografia a 4t

Us proposo unes activitats que podeu anar fent a casa per millorar l’ortografia. Són força fàcils i algunes ja les hem fet i analitzat a classe, per tant us ajudarà a recordar i repassar allò que ja hem treballat.

Comenceu fent el nivell més baix i repetiu si cal fins que no tingueu cap errada.

Vinga, endavant!

Cançó amb flauta

Hola nois i noies de 4t.

Tal com vam quedar a classe, aquí us deixo la partitura de la cançó que fem amb la flauta perquè la pugueu practicar quan vulgueu.

Eclipsi solar el proper divendres 20 de març

Ei! Ja us n’heu assabentat? Aquest divendres al matí la lluna passarà per davant del sol i podrem observar com l’estrella que ens fa arribar més llum queda “mossegada” pel nostre satèl·lit.

És per això que qui vulgui sortir al pati a observar aquest fenomen tan xulo i especial haurà de portar ulleres especials que protegeixin de forma adequada els ulls.

Projecte de Catalunya

Per tal d’anar repassant allò que anem aprenent, us deixo uns enllaços a unes pàgines que us poden anar molt bé.

Symbaloo de roques i minerals

Bon dia nois i noies,
ja ens hi podem tornar a posar. Preparats per treballar aquest darrer curs al Mogent? Segur que sí!

Aquí teniu el Symbaloo que hem creat perquè pugueu cercar i sel·leccionar la informació necessària per treballar el projecte de “El món dels minerals”.