Ens cuidem: ODS 3, salut i benestar

Aquest curs 23-24 l’eix transversal que hem treballat des d’I3 fins a 6è ha estat l’ODS 3, salut i benestar. El primer que vam voler saber era quin ciutadà tipus hi ha a la Roca del Vallès, així que vam sortir a preguntar-ho a la plaça del poble i un cop vam tenir els resultats vam veure la necessitat de promocionar accions que millorin la salut i el benestar dels ciutadans.

A l’etapa d’infantil vam decidir fer propostes d’activitats pel cap de setmana que ens donin benestar i així augmenti la salut tant física com emocional. Per això vam fer una enquesta a totes les famílies i en vam extreure algunes conclusions. Voleu conèixer els resultats? Tots els nens i nenes d’infantil ens expliquen en aquest vídeo algunes propostes que ens generen benestar, alhora que cuidem el nostre entorn: