Visita a l’escola Internacional de Bèrgam 

Avui ha sigut el primer dia del programa de mobilitat internacional Job Shadowing (Erasmus +). Aquest programa ha donat la possibilitat a una mestra de l’escola de visitar l’escola Internacional de Bèrgam. 

Per començar el dia, la directora de l’escola ens ha rebut amb una petita introducció del sistema educatiu internacional. Seguidament, hem pogut observar totes les instal·lacions de l’escola i hem gaudit assistint i participant en la classe de música, tant amb els més petits com els més grans. Després hem gaudit de les classes d’italià endinsant-nos dins la història de Charles Darwin. 

Finalment, ens hem reunit amb el tècnic digital de l’escola i ens ha informat sobre l’ús de les noves tecnologies a l’aula, la protecció de dades, la seguretat digital, i ús de recursos digitals com aplicacions didàctiques per a mestres i alumnes.

Aquest primer dia ha estat molt interessant. Demà més!