La pluja no ens atura!

La setmana de Carnestoltes és un moment molt esperat a l’escola. Tot comença amb l’arribada del Rei Carnestoltes i les seves consignes esbojarrades. Durant la setmana riem plegats amb la imaginació que cada alumne porta a l’escola. Heu pogut veure algunes imatges a l’Instagram de l’Escola durant tota la setmana.

Les tardes de dilluns, dimarts i dimecres les dediquem a fer els tallers de preparació de disfresses. Enguany cada taller ha triat un esport diferent. Al llarg de les tres tardes es barregen alumnes de totes les classes per crear la seva disfressa. Els grans ajuden a petits per un objectiu conjunt. 

Enguany, la pluja no ens ha deixat fer la tradicional rua pel poble, però això no ens ha aturat i hem aconseguit que la festa i la xerinola voltessin per l’escola com cada any.

Aquí us deixem un petit recull d’imatges perquè gaudiu amb nosaltres!