Preparem olives de la nostra olivera

Com ja sabeu, a l’Espai Viu fa dies que preparem les olives de la nostra olivera. Ara que ja hem acabat el procés d’elaboració us volem explicar quins passos hem anat fent.

Vam començar el procés fa unes tres setmanes, fent tria i recol·lecta de les olives. A l’hora del pati tots els infants de l’escola que van voler van ajudar a collir-les. Les vam pesar i 7 kg ens van quedar!

Cada dia a l’hora del pati, durant dues setmanes, el nostre alumnat s’ha encarregat de canviar l’aigua de les olives i les han transportat d’un cabàs a un altre.

Aquesta setmana, finalment les hem extret del cabàs per posar-les dins de pots de vidre i les hem cobert d’aigua amb sal i una part d’oli d’oliva extra. Hem posat tapa al pot i… apa!! Només cal esperar dos mesos per tal d’obtenir unes estupendes olives. Quines ganes de tastar-les!