Iniciem l’Espai Viu

Aquesta setmana hem iniciat el nostre ESPAI VIU del Mogent, un espai on tractem l’horticultura mitjançant el contacte directe amb la natura. Gaudim de les vivències i l’experimentació directa dels nostres alumnes amb la terra i les seves arrels. Participem i connectem amb la natura, la salut i intervenim en la cura directa del medi ambient.

Hem començat traient les males herbes del parterre del pati, fins i tot sota la terra hem trobat bolets! A poc a poc anem preparant la terra per poder cultivar les nostres primeres plantes aromàtiques.

Hem recollit també els codonys del nostre arbre i hem fet un taller de preparació de codonyat. Els delegats d’Espai Viu, juntament amb les indicacions de la Montse, hem pelat, bullit, remenat i batut els ingredients (codony i sucre) fins a obtenir un bon codonyat. Ens ha quedat boníssim!