Celebrem l’Erasmus Day

Com segurament ja sabreu, l’escola Mogent forma part del consorci del Vallès Oriental en el projecte ALASVO (Active Leaders for Active Students in the 21st Century) juntament amb altres escoles de la comarca.

Ahir, 10 d’octubre, vam participar en l’Erasmus Day, conjuntament amb tots els centres de la zona educativa que formen part d’un projecte Erasmus+. Ens vam trobar a la plaça de la Porxada de Granollers amb tots els agents participants que van compartir les experiències viscudes. L’esdeveniment també estava obert a altres escoles que encara no participen en aquest projecte. Moltes companyes van passar per la trobada, interessades en el que s’estava explicant.

En el nostre cas, el curs passat vam participar d’un job shadowing a una escola de Tallinn (Estònia), un curs estructurat a Lisboa (Portugal) i una estada de dues alumnes amb un mestre acompanyant a Amsterdam (Països Baixos). Van ser uns dies molt enriquidors per a tothom i esperem poder continuar amb aquest gran projecte durant aquest curs. Ja estem treballant de valent per tenir-ho tot a punt!