Obrim les portes del pati

Enguany tornem a sortir al pati del Mogent, un espai amb múltiples opcions on tothom pot trobar el seu lloc.

La gran novetat ha estat eliminar la separació entre els patis d’infantil i primària. Ara els infants circulen lliurement per tots els espais que s’ofereixen.

Poden trobar propostes per a tothom: Juguem una partida d’escacs? Ballem? I si féssim una performance de circ? Compartim un joc de taula? Podríem fer un partit de voleibol o de tenis taula… A mi em ve de gust escalar una estona, vens? Decidim a què juguem a la pista? Anem a la biblioteca? Escoltem o llegim un conte? A veure quines paraules podem formar al Paraulògic! Trobarem el tuti d’avui? Ens expliquem què vam fer el cap de setmana a la zona de sofàs? Fem un túnel al sorral? Fem una cabana amb les caixes?

El pati és un dels principals espais de socialització dels alumnes i és per això que fomentem la lliure elecció per atendre la diversitat de la nostra escola. Volem crear un entorn inclusiu on es respectin les múltiples formes de ser. Un pati coeducatiu on relacionar-nos des de la igualtat, creant nous lligams entre els alumnes de totes les edats.