Revista Petit Mogent núm. 19

Com cada any, enllestim el curs amb la publicació de la nostra revista anual, el Petit Mogent, on recollim el munt de vivències i aventures que hem viscut amb els nostres magnífics alumnes. A continuació podeu fullejar-la digitalment, malgrat que des del passat 22 de juny molts de vosaltres ja la teniu en format paper.

Desitgem que us acompanyi aquest estiu en algunes estones que pugueu fullejar-la; us permetrà endinsar-vos en la realitat del curs escolar que acabem de tancar. Recordeu també que podeu accedir a l’hemeroteca per baixar les revistes d’aquest i altres cursos.

La revista està realitzada íntegrament amb programari lliure (Scribus i GIMP) i es distribueix sota una llicència Creative Commons BY-NC-ND.

Llicència de Creative Commons

La revista Petit Mogent de l’Escola Mogent està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons