Amsterdam, 16 de juny

Avui ha estat l’últim dia d’estada a la ciutat d’Amsterdam i l’hem volgut compartir amb els nostres companys i companyes de l’escola Spring High School. Hem arribat ben d’hora al llac i allà ens hem reunit tots i totes i hem participat en una gimcana de jocs que ens havien preparat: football, ultimate frisbee, badminton, Knotsnhockey and minigames. 

Després ens hem banyat al llac. Ens hem intercanviat els emails, telèfons… Hem fet bons amics i amigues. Ens ha fet molta pena haver-nos d’acomiadar d’ells.

Després de dinar al restaurant, hem iniciat la tornada a l’aeroport d’Amsterdam camí de Barcelona. Totes i tots teníem moltes ganes de veure la família però en el nostre cor sempre quedarà el record de la gran experiència i oportunitat que hem tingut. Entre nosaltres també s’ha creat una bonica amistat que mai oblidarem.