Cuidem la Bassa dels ànecs

Durant aquest trimestre, els alumnes de 1r hem estat fent el projecte de la Bassa dels ànecs. Hem investigat aquest ecosistema tan proper i hem descobert perquè és molt important NO donar menjar als ànecs. Hem pensat que és imprescindible fer difusió del que hem descobert i hem decidit fer un fulletó informatiu.

A través d’aquest fulletó, volem compartir amb tota la comunitat educativa i amb els habitants de la Roca del Vallès aquesta informació que considerem rellevant i creiem que pot tenir una repercussió positiva en l’ecosistema de la Bassa dels ànecs.

Un cop l’hem fet, hem passat per totes les aules explicant la importància de no donar menjar als ànecs i també hem anat en diferents establiments i serveis del poble a repartir els fulletons i transmetre aquesta informació.

Us deixem el díptic perquè pugueu llegir-ne la informació i ens ajudeu a fer-ne difusió:

També podeu veure algunes fotografies de quan vam anar pel poble repartint els díptics.