Amsterdam, 14 i 15 de juny

El dimecres 14 de juny va ser el dia que vam aprofitar per conèixer la ciutat que ens està acollint aquesta setmana. Un cop esmorzats vam sortir cap a l’estació de tren i vàrem anar al centre de la ciutat.

La primera parada va ser el Museu Nemo que és el museu de ciència i tecnologia d’Amsterdam, vam fer experiments i no ens vam deixar res per remenar i tocar. El matí se’ns va fer curt i vàrem aprofitar per dinar allà mateix.

Amb la panxa plena vam iniciar el tour per la ciutat guiats pels nostres alumnes, gràcies a ells i elles vam conèixer llocs emblemàtics de la ciutat com ara: els canals, el mercat de les flors, la plaça Dam, el parc Vondel, la catedral… Així com curiositats sobre els Països Baixos i Amsterdam. Va ser una gran passejada i molt interessant.

El matí de dijous vam quedar a l’estació del tren amb els alumnes de l’escola Spring High per anar fins a Den Haag (La Haia) per conèixer una mica la història holandesa al parc de Madurodam on hi ha les maquetes dels principals edificis d’Holanda. A més, vam assistir a diferents espectacles i vam construir dics de contenció… Va ser una gran experiència.

Per acabar de rematar el dia, ens vam banyar a la platja de Den Haag i així vam poder provar l’aigua del mar del nord que estava mooooooolt freda.