Amsterdam, 12 i 13 de juny

El dia 12 de juny vam quedar ben d’hora amb les famílies a l’aeroport de Barcelona i després de dir adeu a les famílies vam iniciar un gran viatge cap a Amsterdam on ens estaven esperant els nens i nenes de l’escola Spring High School, una escola que s’allunya de l’escola tradicional holandesa i que compta només amb set d’anys de vida escolar.

Ens va rebre l’Eva, mestra d’educació física, amb un tastet de dolços típics del país i ens va ensenyar la seva escola. Finalment, vam concloure la visita amb una sèrie de jocs al gimnàs de l’escola.

Més tard, vam fer passeig pels voltants de l’escola fins que vam arribar a un gran llac de la ciutat on els alumnes van gaudir d’una agradable estona de bany. A la nit, després d’un bon sopar vam marxar al Hostel per descansar i carregar piles.

Dimarts 13 ens vam aixecar amb molta energia i gana i, després d’un bon esmorzar, vam preparar el dinar i vam marxar cap a l’escola.

Uns mestres van fer uns job shadowing molt interessants on vam poder veure diferents maneres d’ensenyar, d’organitzar l’alumnat. Ens ha sorprès que és una escola oberta, sense portes i que promou molt l’autonomia de l’alumnat.

Els nens i nenes d’Erasmus van participar en uns tallers que eren cooking, art and presentation games. S’ho van passar genial fent truites de patates, panellets i pancakes holandesos, pintant com si fossin van Gogh i jugant a conèixer les nostres escoles.