Celebrem la fira Fam Zero

Després de diverses setmanes preparant-ho, el divendres vam sortir al carrer. Tots els nois i noies de l’escola han estat treballant entorn l’ODS 2. Recordeu els Objectius de Desenvolupament Sostenible? Doncs el número 2 és FAM ZERO. Ara som conscients de moltes més coses sobre la fam al món, el malbaratament dels aliments, la producció de proximitat…

Tot plegat ho vam mostrar en una fira que vam instal·lar a la plaça de l’Era, on durant tot el matí, els alumnes de P5 fins a 6è van estar exposant la feina feta i els aprenentatges adquirits, amb la intenció de conscienciar els seus conciutadans i posar el seu granet de sorra per transformar la societat. Us deixem un videoresum de la jornada:

En paral·lel, Ràdio Mogent va retransmetre en directe l’esdeveniment, de la mà dels delegats de comunicació. Van parlar amb els responsables dels diferents expositors de la fira, van entrevistar algunes de les mestres que van coordinar la feina, així com visitants i també l’alcalde, i van apropar els oients a les diferents parades per descobrir què s’hi mostrava. Un directe de més de dues hores, que hem condensat en menys d’una hora en el que és l’últim episodi del Sense embuts d’aquest curs: