Tornem a fer ràdio!

El passat diumenge, 13 de febrer, va ser el Dia Mundial de la Ràdio, i és un bon moment per recordar que, després d’un any de parada obligada, aquest curs hem tornat a engegar Ràdio Mogent!

La ràdio de l’escola forma part de la REX, la xarxa de ràdios escolars dels Països Catalans, i està connectada amb ràdios de tot el territori català, amb qui realitzem diferents tipus de col·laboracions.

Ja sabeu que podeu sentir l’emissió dels programes i música durant tot el dia, a través del web de la ràdio. També sentim Ràdio Mogent a les entrades i sortides de l’escola, a l’hora del pati i al migdia, a través de la megafonia.

Però si voleu escoltar algun programa en concret, o si voleu recuperar algun contingut que no heu pogut sentir atentament, podeu fer-ho a través del següent botó, que us obrirà una carpeta amb tots els programes del curs: