Sortida a Cosmocaixa

Hem acabat de treballar l’electricitat i com a punt final, els alumnes i les alumnes de 2n, hem tingut la sort d’anar a experimentar amb l’electricitat, les ones de la llum, els circuits elèctrics i diferents màquines, tan simples com compostes al Creativity de Cosmocaixa.

L’activitat la vam aprofitar molt, ja que a l’escola ja havíem construït circuits elèctrics i altres mecànics i algunes màquines simples. També anàvem amb molts continguts apresos i treballats a l’aula sobre l’electricitat, els aparells elèctrics i la llum, això va fer que poguessin participar i aportar moltes idees als monitors que ens van acompanyar a l’activitat del Creativity.

Hi ha una oferta tan gran d’experiments que desperten curiositats i fan raonar i pensar que se’ns va quedar curt el dia. Gairebé tots els nens i nenes van tornar amb la sensació que ens havíem deixat coses per veure i experimentar.

Us deixem algunes imatges d’aquell dia i d’algunes sessions de treball a l’aula. Ho vam passar molt bé.

Per veure les fotografies heu de clicar als enllaços següents i identificant-vos amb l’usuari i la contrasenya de l’escola (@families.mogent.cat).

https://drive.google.com/drive/folders/1mviqKGH_wo-Tq1yvfA-_9_rggc2Wzb5L?usp=sharing

https://drive.google.com/drive/folders/13zeZQeELXF1N3mSDY7wbH4CdY2m1G-uP?usp=sharing

https://drive.google.com/drive/folders/134OZHzAxi2aKLNQtlupGN939aK5t1gDr?usp=sharing

https://drive.google.com/drive/folders/1zetYj0BkbCBp7-LCgqzvfkLDhEHxOcEx?usp=sharing