Ens visiten les científiques

A la classe de la ciència vam tenir una visita fantàstica, van venir dues científiques i ens van explicar el funcionament del seu laboratori, en què consisteix la seva feina i per acabar ens van ajudar a fer uns quants experiments.

Gràcies a la Laura, mare de la Júlia i la Berta, companya de feina, vam poder celebrar el dia de la ciència a l’escola.

Va ser molt divertit i interessant, ens vam convertir per uns moments en uns científics de veritat. A l’experiment vam comprovar l’acidesa de diferents aliments i substàncies conegudes per tots nosaltres.

Moltes gràcies per acostar-nos la ciència i per fer-nos passar una tarda genial.

Per veure les fotografies heu d’accedir a l’espai privat per a famílies, identificant-vos amb l’usuari i la contrasenya de l’escola (@families.mogent.cat).