Treballem amb energia!

L’alumnat de 4t durant aquest primer trimestre ha dut a terme el projecte de les energies. Hem començat investigant com funcionen les nostres joguines. Sabíeu que hi ha diferents maneres per fer-les funcionar? Algunes van amb piles, altres amb electricitat, altres amb petites plaques solars i altres que funcionen gràcies a l’energia de la sang. Amb tota aquesta investigació ens hem endinsat al món de les energies i hem après quines són les renovables i les no renovables.

Un cop teníem clars els inconvenients i els avantatges de cada energia, hem decidit crear un llibre. Prèviament, havíem llegit el llibre OFF i hem decidit crear el llibre ON de la Roca del Vallès. Un llibre creat i il·lustrat per l’alumnat de 4t on argumenten quines són les energies que li podem donar al botó ON al municipi de la Roca.
Una autèntica feinada, però hem après molt i som molt conscients que nosaltres som el futur i que el planeta l’hem de cuidar entre tots … Què millor que començar per les nostres joguines?