Mamma Mia, el musical de 6è

Finalment aquest curs vam poder acomiadar els nois i noies de 6è com toca, amb el ja tradicional musical de 6è!

Mamma Mia!, el musical d’ABBA, es va representar el divendres 18 de juny de 2021 al Centre Cultural de la Roca del Vallès, en sessió de matí pel públic més entregat de la Roca, els alumnes de 2n a 5è de l’escola, i en sessió de tarda pel públic més emocionat del poble, les famílies dels alumnes de 6è.

A continuació podeu gaudir de l’enregistrament de la sessió de tarda. El que veureu és fruit de setmanes de treball intens d’interpretació, anglès, música, educació física… i molt molt molt de treball en equip! Les cançons estan interpretades pels mateixos alumnes, amb la seva veu, enregistrada dies abans de l’actuació.

Que comenci l’espectacle! Us trobarem a faltar nois i noies!