La niña que solo pudo llevarse una cosa

Els alumnes de 2n/3r hem llegit un llibre molt bonic de l’Eulàlia Canals, en llegua castellana, que es titula: “La niña que solo pudo llevarse una cosa”. Després de llegir-lo hem treballat, el vocabulari, frases fetes, aspectes de la gramàtica i l’ortografia en castellà… però el que més ens ha agradat ha estat l’activitat que ens explica la història de l’àvia Maria quan era una nena de la nostra edat. Mireu totes les coses que vam fer:

La niña que solo pudo llevarse una cosa

Primer vam llegir la història. Voleu escoltar-la?,  ja veureu que bonica que és!

Després per gups de 4 nens/es vam ordenar les escenes de la història  de l’àvia Maria i vam escriure un petit resum de la història.

Quan vam acabar,  els portaveus dels diferents grups vam explicar a la resta de la classe el que havíem fet. Mireu quines activitats més boniques!

Després de repassar i reflexionar sobre el que li havia passat a l’àvia Maria, vam intentar posar-nos en el seu lloc, pensar una cosa, només una, que em puc endur, no va ser una decisió fàcil. Intenteu-lo vosaltres!

I per acabar vam fer la valoració  del llibre.