Participem a la jornada “Ràdio, escola i comunitat”

Ahir dimecres 24 de febrer va tenir lloc a Granollers, a la fàbrica Roca Umbert, la jornada “Ràdio, Escola i Comunitat”, organitzada pel Departament d’Educació i el CAC, amb la dinamització de Comsoc, i la col·laboració de Ràdio Granollers, el Mercat de l’Audiovisual de Catalunya i Ràdios Escolars en Xarxa (REX), de la qual forma part la nostra escola, amb Ràdio Mogent.

Ens van convidar a realitzar el programa de ràdio que va obrir la jornada, i els encarregats de dur-lo a terme van ser alguns dels alumnes de 6è, que es van estar preparant dies abans.

La jornada va ser seguida en directe per mig miler de docents de diferents indrets dels Països Catalans, interessats en el món de la ràdio escolar i les possibilitats educatives d’un recurs tan interessant. Durant una de les ponències es va presentar el projecte Linkat Ràdio, que es va posar en marxa el 2018 des del Departament d’Educació, després de visitar la nostra escola, i que facilita la posada en marxa d’una ràdio escolar basant-se en la infraestructura tècnica sobre la qual funciona Ràdio Mogent.

A continuació podeu veure el vídeo de la jornada, que s’obre amb el programa de ràdio que van fer la Berta, en Martí, en Ferran, en Jan, en Martí i la Marta (per ordre d’aparició).