A la classe de les abelles ens visita una apicultora!

L’altre dia, a la classe de les abelles estàvem molt tranquils explicant un conte i de sobte… Es va obrir la porta i vam quedar tots quiets i paralitzats. Va entrar una persona que anava amb un vestit que no havíem vist mai, ens va venir a visitar la Núria, una APICULTORA! No ens ho esperàvem per res i ens va sorprendre veure una apicultora a la nostra classe.

La Núria ens va explicar moltes coses, algunes ja les sabíem com a experts que ens estem convertint i d’altres les vam aprendre amb ella. Va portar un rusc amb diferents bresques. Vam poder apropar-nos-hi a veure les cel·les, la seva forma hexagonal i fins i tot en algunes hi havia mel!

Sobretot, amb el que ens quedem de la seva visita és que les abelles s’han de cuidar, gràcies a elles nosaltres mengem pomes, cireres, maduixes, peres, mel, pol·len, cera, etc. Si no plou gaire, podem deixar un plat amb aigua a fora el balcó perquè les abelles beguin i també tenir unes quantes flors al balcó de casa. Ens va encantar la visita de la Núria!