Els de P3-P4 fan música amb punts i ratlles

La setmana passada va venir l’Aitor, un mestre de l’escola de música del municipi i ens va fer una sessió de música inspirada amb l’artista treballada: la Yayoi Kusama.

Amb instruments de percussió vam practicar les diferents qualitats del so a partir de punts grans i petits (so fort i fluix) i línies llargues i curtes (so llarg i curt). Després en petits grups vam crear la nostra peça plena de molts punts grans, un de ben petit, una línia ben llarga, una de ben curta… i la vam provar amb els nostres instruments. En acabat, l’Aitor va treure el seu instrument de dins la caixa: un saxo! Amb aquest saxo va provar de fer totes aquestes qualitats del so que vam treballar abans i que bé que sonava, que divertit! Esperem veure’t ben aviat amb noves propostes!

Aquí us deixem algunes fotografies de la sessió.