Sortida al mirador de Céllecs

El passat dimecres 18 de novembre, els nens i nenes de 2n i 3r vam anar d’excursió al mirador de Céllecs. Va ser una excursió molt interessant i com que estem treballant el projecte de la comarca ens va servir per aprendre moltes coses. Durant l’excursió vam caminar entre dues comarques, el Vallès Oriental i el Maresme. Vam tenir la sort que ens va fer molt bon dia i vam poder contemplar-les perfectament des del mirador de Céllecs, la primera i des del mirador d’Òrrius la segona.

A més a més vam veure l’ermita de Sant Bartomeu, vam pujar fins a dalt de tot del turó de Céllecs per veure el poblat ibèric, vam passar pel costat d’una torre de guaita forestal i vam pujar al turó Rodó on hi ha una gran antena.

Durant tota l’excursió, també ens vam fixar molt en la vegetació i la fauna que hi ha al costat de casa nostra. Vam comprovar que els arbres que més abunden al bosc són les alzines, els roures i els pins. I vam observar i escoltar tot el que ens donava alguna pista dels animals que hi viuen (petjades, excrements, forats, sorolls, etc.).

Va ser una excursió molt interessant. A continuació us compartim algunes imatges d’aquest dia tan emocionant: