Excursió a Can Verdaguer amb en Marc Boada

El dimarts 10 de novembre tot 6è vam fer una visita a en Marc Boada, a Can Verdaguer.

Vam emprendre el viatge en autocar a les 9.30 del matí i vam arribar a les 10.45. Quan vam arribar, vam anar caminant fins a una zona molt oberta on vam esmorzar. En Marc ens va explicar moltes coses sobre el sistema solar, ens va ensenyar a fer un coet que funcionava amb aire comprimit i també ens va ensenyar la seva col·lecció de trossos de cossos de l’espai, com meteorits, cometes i fins i tot una pedra lunar.

També ens va ensenyar una maqueta del sistema solar, molt gran però amb els planetes molt petits. Això sí, tenia les diferències de les distàncies entre planetes i la diferencia de mesura dels planetes exactes, només que moltíssim més petits.

Vam aprendre moltes coses!

Joan Guillén