Els infants de P3-P4 anem d’excursió al Parc de Gualba

El passat 3 de novembre els nens i nenes de P3-P4 vam anar d’excursió. En teníem moltes ganes, ja que era la nostra primera sortida a l’escola. Amb la motxilla plena d’energia, la carmanyola i la cantimplora vam pujar a l’autocar i vam posar rumb al Parc de Gualba. Vam gaudir d’un dia genial amb toooot el parc per nosaltres sols.

En arribar vam esmorzar per carregar les bateries i vam fer una caminada al costat del riu com autèntics excursionistes, tot gaudint de la tardor i de l’entorn que ens envoltava. Després vam dinar i vam jugar a l’aire lliure amb els nostres companys i companyes. El dia va passar massa ràpid, ens hauria agradat quedar-nos una estona més jugant! Estem desitjant que arribi la propera sortida.

Com que sabem que us hauria encantat veure’ns per un foradet, aquí us deixem un recull de fotografies. Entreu, remeneu i gaudiu amb nosaltres!

Una abraçada.

Els pirates – La neu – Els dofins – Les abelles.