Petit Mogent núm. 16

Acabem un curs molt estrany, però no el podíem tancar sense fer el nostre particular recull de tot el que hem viscut. El Petit Mogent potser es farà més necessari que mai, per poder recordar les vivències de la primera meitat del curs, que ara ens queden tan lluny, però també per deixar constància d’aquest tercer trimestre tan singular que ens ha tocat viure.

Malauradament no us l’hem pogut fer arribar a tots en paper. Només els alumnes de 6è van poder endur-se el seu exemplar, una mica especial, ja que inclou un desplegable amb el seu excepcional comiat. La resta la rebreu al setembre, en tornar a l’escola, per iniciar aquest curs 20-21 que esperem que sigui el més normal possible!

Mentrestant, podeu consultar-ne la versió digital aquí sota, tot fent memòria d’un curs insòlit. I recordeu que podeu accedir a l’hemeroteca per baixar les revistes d’aquest i altres cursos.

Bon estiu!

La revista està realitzada íntegrament amb programari lliure (Scribus i GIMP) i es distribueix sota una llicència Creative Commons BY-NC-ND.

Llicència de Creative Commons
La revista Petit Mogent de l’Escola Mogent està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons