Exposició oral de l’Anna

L’Anna ens ha fet una exposició oral molt completa i penso que molt emocional. Com a dona em sento realment orgullosa d’escoltar aquesta exposició on es reflecteixen veritats que ens faran sentir orgull, somriure, esgarrifança, i d’altres emocions que quedaran en la consciència de cadascú.

Aquest treball és el producte final d’un estudi, d’una investigació que està al nivell d’un treball de recerca. L’Anna ha tractat el tema de les dones des de diversos àmbits. Tenint en compte el respecte i la importància de prendre consciència com a societat que les dones hi som, que som importants i que som capaces.

Deixeu-me dir que em sento molt orgullosa de veure que hi ha nenes, com l’Anna, que de ben segur lluitaran i viuran amb la consciència necessària per fer d’aquest món un món respectuós, equitatiu, igualitari i que no abaixaran el cap, perquè entenen que tots som un i tots tenim dret a viure i conviure.

Enèrgicament, et felicito i et dono les gràcies.