Torna l’infoMogent a Ràdio Mogent!

L’infoMogent és el programa setmanal de Ràdio Mogent que emetem en directe cada divendres a l’hora del pati. Des que va començar el confinament l’emissió de nous programes va quedar aturada, i a la ràdio només podíem sentir la repetició de l’última edició de març.

Finalment ens hem pogut adaptar a la nova situació i seguirem en antena amb l’infoMogent en confinament!

El programa el condueixen alumnes de 4t, 5è i 6è, amb la col·laboració d’alumnes d’altres cursos i l’ajuda de l’Aleix, el mestre de ràdio. Les circumstàncies ens obliguen a connectar-nos entre els participants a través de videoconferència, cosa que afegeix dificultats tècniques, però també ens ofereix la possibilitat d’apropar-nos al format televisiu!!!

Tot això ha necessitat algunes proves, que vam poder fer la setmana passada en un primer programa pilot, però aquest divendres ens estrenem oficialment amb el programa número 1, on comptarem amb la presència de la Sílvia Pratsobrerroca, mestra d’educació física, a qui farem una petita entrevista.

L’infoMogent en confinament s’emet a través de YouTube i Facebook en directe, amb vídeo, però també en el format radiofònic habitual (només àudio) a través de Ràdio Mogent: radiomogent.cat

Pel muntatge tècnic s’utilitza, en la seva majoria, programari lliure (Debian, NGINX, Icecast, OBS, Butt…). Si voleu més informació podeu enviar un email a radio@mogent.cat