P.E. at home

Com molt bé sabeu tots, és molt important mantenir el nostre cos actiu durant aquests dies. La pràctica regular d’exercici millora el nostre benestar físic, mental i social. És per això, que des de l’àrea d’educació física us volem proposar uns reptes que us mantindran actius durant el confinament. Són reptes senzills, de curta durada i que no necessiten gaire material.

Aquesta activitat és totalment voluntària i si us ve de gust podeu enviar-me un vídeo, on se us vegi superant el repte, fent servir el requadre que hi ha a la part inferior d’aquesta mateixa pàgina. Si ho preferiu també podeu compartir-ho a les vostres xarxes socials, etiquetant @escolamogent.

Publicarem un repte nou cada dilluns, dimecres i divendres, estigueu ben atents!

Accediu a la pàgina dels reptes: https://www.mogent.cat/pehome/