Comença l’Ortografia’t!

A l’escola hem començat una campanya perquè tothom millori l’ortografia!

Fa uns dies van aparèixer unes fotos al vestíbul. Eren els mestres mostrant paraules que els agraden o els costen d’escriure. Després de fixar-nos-hi força, ens vam animar tots i des del més petit fins al més gran vam triar cadascú una paraula i ens vam fer una foto.

En total més de 400 fotografies que van aparèixer penjades al passadís de l’escola. Des de nens i nenes de P3 fins als més grans de 6è. Tots compartint espai a la nova paret ortogràfica!

Però és una paret que aviat canviarà! Les classes de 1r a 6è estan treballant cadascuna una norma ortogràfica, i quan l’han entès, baixen al passadís a pescar les paraules que els serveixen per il·lustrar la norma que estan treballant.

En acabat, penjarem les normes amb les paraules d’exemple a aquesta magnífica paret ortogràfica del passadís, que ens ha d’ajudar a escriure millor! Ja veureu!